Parada modei în bikini, la urne

1228
5
Parada modei în bikini, la urne - referendumvotdemiterepresedinte1-1343602381.jpg

Articole de la același autor

Pentru referendumul de ieri pe litoralul românesc au fost înființate 34 de secții de votare speciale care au funcționat în restaurante sau hoteluri.
Mulți dintre turiști au venit încă de la primele ore ale dimineții, la deschiderea secțiilor, pentru a putea vota înainte de a merge la plajă, dar au fost și turiști care au mers întâi la plajă, iar apoi au plecat pentru a vota, după care au revenit pe plajă.
O altă categorie a fost cea a turiștilor care intrau în secția de votare direct de pe plajă, cu apa șiroind pe ei, motiv pentru care n-au mai ținut cont de ținută. Cei mai muți dintre ei se prezentau la urne în costume de baie având cartea de identitate în mână.
Pe motiv că nu este normal ca la un așa eveniment important pentru țară să nu se țină cont de ținuta în care apari în fața președinților secțiilor de votare, la un moment dat, reprezentanții Biroului Electoral Județean Constanța au transmis responsabililor de la secțiile de votare să nu li se mai permită accesul celor care vin aproape dezbrăcați la urne.
Cu toate acestea, la scurt timp, reprezentanții Biroului Electoral Județean Constanța au revenit asupra deciziei.
Concret, BEJ Constanța a aprobat sesizarea prin care președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, a reclamat că interdicția de a merge la vot în costume de baie este ilegală deoarece li se îngrădește dreptul constituțional de a vota.
În sesizarea semnată de Mazăre se preciza că în secțiile de vot din stațiunea Mamaia mai mulți turiști nu au fost lăsați să voteze din cauza ținutei cu care s-au prezentat la urne, oamenii venind direct de pe plajă sau din mare în costume de baie. În cele din urmă, BEJ a aprobat cererea lui Mazăre însă a specificat faptul că aceștia își asumă o eventuală sancțiune din partea Jandarmeriei, numai dacă, cel puțin doi cetățeni fac o plângere în acest sens.

Comentează știrea

nudistul
30 iulie 2012
nudism uslist

Mare nesimtire.Putorile indecente de ambe-sexe se cred in vizita la Mazare acasa.Un local de vot este o institutie.Ce-ar fi sa te duci in slip la primarie,si de ce nu la biserica?

Vaca galbena
30 iulie 2012
Ce celulita mea ?

Sunt vaca constantineasca-mazare si fac ce vrea celulita mea,ce conteaza daca va agresez vizual si oltactiv pe toti participantii la mascarada ? Daca-i circ,circ sa fie !

Dana
31 iulie 2012
Bunul simt

Aveti dreptate ! Nesimtirea este la ea acasa ! Ce,dna din imagine, nu-si putea pune pe ea, o rochie ? Sau asta a fost consemnul pentru votantii lui Mazare ? Bine ca in Mamaia,nu mai exista plaja de nudisti.Ca,cine stie ce surprize mai aveam ! Fara sa-si dea seama ,poate,acestia ne jignesc pe toti.

dvMHisluAOkhYdCcW
3 mai 2014
zfSnhVCeyemCzAfWfEV

1yIXyw julkyhnhezwg, [url=http://vrtmbxffadbq.com/]vrtmbxffadbq[/url], [link=http://joedtorkhzyl.com/]joedtorkhzyl[/link], http://rjgqbqpcndqw.com/

UrYEezKmvjFfYCMQ
30 august 2014
AlyzVwhjeGkYnWv

adpxI4 dqyowgeitawk, [url=http://ouepwevgqidj.com/]ouepwevgqidj[/url], [link=http://qedpqeozdklo.com/]qedpqeozdklo[/link], http://bsqkvwkjabtm.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4767 secunde