Palaz: "Nicușor este cucuveaua veselă?"

859
Palaz:
Potrivit unui comunicat din partea Prefecturii, liderul CJC a recunoscut printr-o adresă că, într-adevăr, de pe IP-ul instituției sale s-a accesat site-ul prefecturii de 195 de ori, dar consideră că afirmația potrivit căreia de aici s-au publicat pe blogul "cucuveaua veselă" articole denigratoare la adresa prefectului este "total nefondată și neprofesională".
"Am spus-o și repet: nu articolele ca fond m-au deranjat. Sunt numeroase atacurile la adresa mea sau a familiei mele în presa de opoziție sau pe blogurile unor jurnaliști și niciodată nu am reacționat. Chiar dacă nu sunt de acord cu ele, chiar dacă uneori depășesc limita bunului simț, le respect, căci aceasta este regula democrației și admir curajul cu care ziariștii își asumă propriile opinii, nu numai la adresa mea, dar a tuturor persoanelor publice. Recunosc, nu mă lasă impasibil, unele mă irită, altele mă amuză teribil. Dar în momentul când cineva se ascunde și atacă, făcând o concurență, după părerea mea, neloială ziariștilor din opoziție, și, mai ales, când scrie, practic, pe bani publici, căci este evident că este vorba de un angajat al Consiliului Județean Constanța, nu este în regulă. Oricum, apreciez că Nicușor Constantinescu mi-a răspuns cu atâta promptitudine, deși mă surprinde, având în vedere modalitatea de lucru cu care ne-a obișnuit. Poate că această grabă se datorează faptului că a vrut să-și facă repede curățenie în propria ogradă, să nu-i mai cânte cucuveaua asemeni domnului Iliescu în anii ’90. Sau poate că Nicușor însuși este cucuveaua veselă?", a declarat Palaz.
Reamintim că într-un briefing de presă susținut în urmă cu două zile, prefectul a anunțat că bloggerul autointitulat "cucuveaua veselă" ce publică de mai bine de jumătate de an injurii la adresa sa lucrează la Consiliul Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde