Ionuț Stroe:

"Orice solicitare a justiției va beneficia de un răspuns pozitiv"

111

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, ieri, că în rândul liberalilor există siguranța că orice solicitare din partea procurorilor va beneficia de un răspuns pozitiv și prompt, răspunzând unei întrebări legate de o nouă solicitare de urmărire penală împotriva lui Varujan Vosganian.

Stroe a fost întrebat dacă există garanții în privința unui vot favorabil al senatorilor PNL, în cazul unei noi solicitări de încuviințare a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian.

"Suntem siguri că ce s-a întâmplat săptămâna trecută nu se va mai repeta, indiferent de nume, indiferent de solicitările care vin din zona Parchetului, DIICOT, DNA; orice solicitare din partea justiției va avea din partea noastră un răspuns pozitiv și prompt", a răspuns purtătorul de cuvânt al PNL.

Senatul a respins, săptămâna trecută, solicitarea Parchetului General de încuviințare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Varujan Vosganian a demisionat din PNL
Pagina a fost generata in 0.3335 secunde