Președintele Organizației Județene Constanța a PPDD, Gheorghe Slabu:

"Orice alianță se va face cu mare băgare de seamă!"

236

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, a declarat că, în urma reuniunii cu conducerea partidului, care a avut loc, zilele trecute, la Constanța, s-a decis ca PPDD să își continue activitatea solitar, însă nu sunt excluse variante de alianțe.

"Conducerea de la București a analizat situația Organizației Județene și o consideră una bună, în ciuda plecărilor spre alte partide a parlamentarilor și a mai multor consilieri. Sigur, există și organizații locale cu probleme, însă în localitățile respective, după ce vom face o evaluare atentă, vom organiza alegeri, vom aduce oameni noi, dornici de a face treabă. Consilierii pe care îi mai avem, care, în ciuda propunerilor tentante pe care le-au primit, au rămas în PPDD, vor constitui nucleul de bază. Cum toți cei prezenți au rămas atașați sufletește de Dan Diaconescu, omul căruia i se datorează în procent de 90 la sută din ascensiunea partidului, s-a decis să se continue programul prezentat în campaniile electorale precedente. Deocamdată, mergem singuri înainte, însă nu sunt excluse alianțe, cu condiția să se respecte punctele din programul nostru. La nivel județean, avem libertatea de a alege cu cine facem alianțe. Actualul acord cu PSD nu a funcționat, iar pe viitor, alianțele se vor face cu mare băgare de seamă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Gheorghe Slabu.

v v v

Reuniunea "violeților" a fost găzduită de sediul PPDD din strada Traian, unde, alături de conducerea de la București (Simona Man - președinte, Liviu Neagu - secretar general, Daniela Tebeșoi - Comisia juridică), s-au aflat președinții Organizației Județene, respectiv Municipale a PPDD, Gheorghe Slabu și Dede Perodin, consilieri locali, dar și membri ai Organizației Județene Tulcea, condusă tot de către Gheorghe Slabu.

"Nu ne-am dezis de Dan Diaconescu și demarăm pregătirile pentru alegerile locale și Congresul PPDD de anul viitor", a mai spus președintele Gheorghe Slabu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3286 secunde