Orban: Olguța Vasilescu să demisioneze din funcția de ministru după ce vor scădea salariile

302
Orban: Olguța Vasilescu să demisioneze din funcția de ministru după ce vor scădea salariile - olga-1510324300.jpg

Articole recomandate

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, ar trebui să demisioneze din funcție, după ce vor scădea salariile nete, ca urmare a transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.


"Drept urmare, dacă vor scădea - și vor scădea salariile nete și nimeni din Guvern nu-și va da demisia, pentru că nimeni nu vrea să accepte că a mințit cu nerușinare atunci când a anunțat că nu o să scadă salariile (...) - este vina exclusivă a Guvernului și doamna Olguța Vasilescu ar trebui să-și dea demisia din funcția de ministru în momentul în care vor scădea salariile, veniturile a sute de mii de români", a susținut Orban, vineri, potrivit Realitatea.net.

De asemenea, liderul PNL i-a cerut Olguței Vasilescu să evite să creeze conflicte între angajator și angajați.

"Și i-aș mai cere lui Olguța Vasilescu să gândească înainte de a vorbi, înainte de a deschide gura și să nu mai încerce să creeze conflicte care nu există între angajator și angajați. Dacă vor scădea salariile nete, ale multor categorii de angajați, vor scădea numai și numai din cauza Guvernului", a spus Orban.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, joi, că salariile nete nu vor scădea odată cu trecerea contribuțiilor la stat de la angajator la angajat, precizând că dacă se va întâmpla acest lucru este doar vina angajatorului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5425 secunde