Orban, despre alegerile parlamentare: „6 decembrie este data legală”

227
Orban, despre alegerile parlamentare: „6 decembrie este data legală” - orban-1602869839.jpg
Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că, din punctul guvernamental de vedere, data de 6 decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare este data constituţională şi legală, iar fiecare zi în plus în care rămâne în funcţie acest parlament este o zi pierdută pentru România.

„Fiecare zi în care rămâne în funcţie acest parlament în plus faţă de termenul la care am organizat alegerile e o zi pierdută pentru România, iar majoritatea PSD mai face câte un rău României aproape în fiecare zi de activitate parlamentară. Numai săptămâna trecută iar au adoptat o serie de legi, au dat sporuri pentru o mulţime de angajaţi în sectorul public - acela de 15%, spor de condiţii deosebite - l-au generalizat, au stabilit ei cum creşte indicele social de referinţă şi au legat salariul minim de indicele social de referinţă cu trei ani de zile de acum înainte. Nu mai vorbesc de toate celelalte legi care practic duc România spre incapacitate de plată. O asemenea iresponsabilitate din partea unor grupuri parlamentare dominate de PSD, cum s-a manifestat în ultimele trei luni, nu a mai existat”, a declarat Orban la Digi24.

Potrivit acestuia, problema alegerilor ţine de modul în care acestea sunt organizate.

El a adăugat că decizia CCR pe această temă i se pare „abracadabrantă şi o încălcare flagrantă a Constituţiei de către organismul care trebuie să fie paznicul Constituţiei”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5247 secunde