Oraşul Murfatlar va beneficia de o reţea de distribuţie de gaze

1420
1
Oraşul Murfatlar va beneficia de o reţea de distribuţie de gaze - gazemurfatlar-1634311599.jpg
Oraşul Murfatlar are nevoie urgentă de gaze, iar autorităţile locale fac tot posibilul ca locuitorii acestuia să beneficieze de această facilitate.

Primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, a postat un anunţ pe pagina sa personală de Facebook prin care a dezvăluit că cererea de finanţare a proiectului „Înființare distribuție de gaze naturale în orașul Murfatlar și satul aparținător Siminoc, județul Constanța” a fost aprobată.

Acesta nu poate fi decât un lucru bun pentru cetăţenii oraşului Murfatlar, care timp de foarte mulţi ani au resimţit lipsa unei reţele de gaze, atât de necesară în zilele noastre.

„O veste bună pentru locuitorii orașului Murfatlar! În data de 14.10.2021, Primăria Murfatlar a fost înștiințată că cererea de finanțare aferentă proiectului „Înființare distribuție de gaze naturale în orașul Murfatlar și satul aparținător Siminoc, județul Constanța”, cod SMIS 144729, a fost admisă după verificarea administrativă și de eligibilitate.

Acum, proiectul se află în faza finală de evaluare (tehnico-economică), iar după finalizarea acesteia, se va proceda la semnarea contractului de finanțare, respectiv implementarea proiectului”, a declarat primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.



Comentează știrea

Manea Doina
17 octombrie 2021
Gaze pentru orașul Murfatlar

Să sperăm că acest proiect va lua ființă cât mai curând, acest lucru ar fi un mare plus pentru localitate, locuitori și de ce nu pentru conducerea primăriei.

Pagina a fost generata in 0.5344 secunde