Olguța Vasilescu: Alegerea președintelui PSD este un test pentru toate organizațiile

91
1
Olguța Vasilescu: Alegerea președintelui PSD este un test pentru toate organizațiile - liaolgutavasilescu-1444553919.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat, duminică, că alegerea președintelui partidului de către toți membrii este un moment unic în istoria social-democraților și un test bun pentru toate organizațiile din țară. 


''Este un moment unic în istoria partidului, când toți membrii partidului își aleg președintele pentru că s-a modificat statutul și cred că este și un bun test pentru organizațiile noastre ca să vedem cât de mobilizați suntem. Noi vrem să terminăm votul la Craiova în jurul orei 11,00, pentru că de regulă colegii noștri sunt foarte disciplinați și vin încă de la primele ore ale dimineții la vot, urmând să facem centralizarea până la sfârșitul zilei. Este un test bun și pentru militanții noștri, și pentru membrii de partid care indiferent de ploaie, de ninsoare, de intemperii vin de fiecare dată la vot să aleagă ce cred că este bine pentru țara lor și de data aceasta și pentru PSD'', a spus Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova.



Comentează știrea

Asteptam rezultatele, dim, dim, dim
11 octombrie 2015
Astia sunt surdo muti oligofreni ?

Se asteapta cumva sa iasa altcineva ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4989 secunde