"O înfrângere grea pentru PSD, dar războiul încă nu a fost câștigat!"

166
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu puțin timp, că se va implica în crearea unei noi majorități parlamentare.

"Acum, după această victorie, sunt multe lucruri de făcut, sunt multe lucruri de reparat. Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, o majoritate compusă din partidele democratice, care vor duce România spre modernizare, spre europenizare, spre România normală. Și vă promit încă un lucru: voi fi un președinte total implicat pentru România.

Este o înfrângere semnificativă pentru PSD, dar trebuie să fim realiști. Am câștigat o luptă importantă, dar războiul încă nu a fost câștigat. Este nevoie să mergem la vot și la locale, și la parlamentare. Abia atunci când PSD e trimis în Opoziție vom putea face ce ne-au cerut azi românii. Abia atunci vom putea să facem România normală, România așa cum ne-o dorim noi, cu toții. În România normală vor fi și trebuie să fie alegătorii liberali, vor trebui să fie alegătorii USR-PLUS, PMP, UDMR și da, trebuie să fie și alegătorii PSD. Eu nu am un război cu alegătorii PSD, eu am un război cu PSD care încearcă să se cramponeze de putere în județe, în comunități și de aceea vă invit, dragi români, să rămâneți conectați, mergeți în continuare la vot în număr mare", a afirmat Iohannis, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 24 Noiembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Iohannis, primele declarații după victorie
Joi, 21 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Viorica Dăncilă, chemată la DNA
Pagina a fost generata in 0.4378 secunde