"O decizie finală privind votul la moțiunea de cenzură o voi lua în funcție de textul documentului"

204
Senatorul independent Mircea Geoană a afirmat, astăzi, luni că o decizie privind votul la moțiunea de cenzură o va lua în funcție de context și de textul documentului, adăugând însă că, "dacă nu vor exista elemente clare" din partea premierului Ungureanu, "e foarte posibil" să voteze moțiunea.

"Cred că în acest moment Guvernul Ungureanu are o dificultate semnificativă. Există o fragilitate pronunțată în arcul majoritar. Dacă nu vor exista elemente clare din partea domnului prim ministru Ungureanu, care a început cu o serie de bune intenții și care ușor-ușor intră în aceeași logică pe care am văzut-o și la domnul Boc și la alți prim miniștri, e foarte posibil ca votul meu să meargă în favoarea moțiunii de cenzură. O decizie finală o voi lua în funcție de textul și contextul acestei moțiuni", a precizat Geoană.

El a reiterat, însă, că rămâne senator independent deoarece nu se regăsește nici în acțiunile guvernării și ale majorității, dar nici în cele ale opoziției.

USL a anunțat că va depune o moțiune de cenzură în cursul lunii aprilie, pe tema înființării Facultății în limba maghiară la UMF Târgu Mureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9132 secunde