"Nu voi face niciodată alianță cu tâlharii!"

589
1

Articole de la același autor

Președintele Partidului Conservator Constanța, consilier local în cadrul CL Mangalia, Ion Mincă, este supărat de când a auzit că locuitorii din Mangalia sunt nevoiți să plătească cel mai mare preț din țară, la gigacalorie.

"Din cauză că aici avem de-a face cu un om – ales primar – care nu respectă legea, USL nu va funcționa la Mangalia. Și nu va funcționa atâta timp cât cei de la Constanța îl vor susține. Cu riscul de a pleca din Partidul Conservator, îmi asum aceste declarații! Nu voi face niciodată alianță cu tâlharii! Nu mă voi alia cu ei niciodată! Nu fac altceva decât să-și recupereze banii dați pe pachetele pentru pensionari, nimic altceva decât pomeni electorale. Am ajuns ca la Mangalia să ne decidă soarta oamenii amărâți, beneficiari ai acestor ajutoare", a mai declarat președintele PC Constanța, Ion Mincă.

Comentează știrea

Mangalianul
28 octombrie 2011
Alianta cu talharii

Este ciudata aceasta declaratie care demonstreaza totala necunoastere a cazului. Oare Iorgus Zanfir nu a fost cel mai mare talhar al Mangaliei, langa el aflandu-se multi dintre "pseudo-consilierii" urbei?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5271 secunde