Ludovic Orban:

"Nu va fi afectată nicio alocare bugetară de atacul nostru la CCR"

122
1

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat că sesizarea la Curtea Constituțională privind legea bugetului de stat pe 2015 nu va afecta nicio pensie, niciun salariu și nicio altă alocare bugetară.

"Nu va fi afectată nicio pensie, niciun salariu și nicio altă alocare bugetară de atacul nostru la Curtea Constituțională. În cazul în care CCR va declara neconstituțională legea bugetului de stat, răspunderea este exclusiv a Guvernului, și nu a noastră, care ne dorim ca legea bugetului de stat să fie în conformitate cu prevederile Constituției și, mai ales, să poată să fie aplicată", a susținut Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, "Victor Ponta, Rovana Plumb și PSD au mințit cu nerușinare că dacă Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, va tăia pensiile!".

El a mai precizat că tocmai pentru a se asigura resursele financiare necesare, pentru a se plăti pensiile, salariile în sectorul public, subvențiile și toate celelalte categorii de alocații, este necesar ca legea bugetului să fie constituțională, să se întemeieze pe niște indicatori economici-bugetari corecți, să respecte legislația în vigoare. 

Comentează știrea

RODICA
29 decembrie 2014
Cea mai serioasa oferta de lucru!

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : Ce-si doresc barbatii
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : 5 semne ca e bun in pat
Pagina a fost generata in 0.4611 secunde