Nu se încearcă retragerea sitului Roșia Montană din patrimoniul UNESCO

220
Nu se încearcă retragerea sitului Roșia Montană din patrimoniul UNESCO - cituunesco-1625674044.jpg
Premierul Florin Cîţu nu a întreprins vreun demers oficial care să vizeze retragerea dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană şi nici nu a înaintat vreo propunere cu privire la acest subiect, a precizat, miercuri, biroul de presă al Guvernului. Florin Cîțu a declarat că sunt căutate soluții în coaliție petru a vedea care e soluția. „Să vedem care e soluția, să păstrăm situl UNESCO și dacă putem să și exploatăm”, a spus premierul.

Sursa citată afirmă că declaraţiile atribuite premierului referitor la această temă sunt false, subiectul fiind discutat strict la nivelul coaliţiei.

„Premierul Florin Cîţu nu a înaintat nicio propunere cu privire la acest subiect şi nici nu a întreprins vreun demers oficial care să vizeze retragerea dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană. Prin urmare, declaraţiile care i-au fost atribuite premierului cu privire la o decizie în legătură cu retragerea dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană sunt false. Menţionăm că tema a fost discutată strict la nivelul coaliţiei. În acest context, Guvernul României face apel la respectarea acurateţei informaţiilor”, menţionează biroul de presă al Executivului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3431 secunde