Nu deranjați! Doctorul Ponta operează

1613
12
Nu deranjați! Doctorul Ponta operează - usl-1341469175.jpg

Articole de la același autor

Cu bocancii mânjiți în mocirla în care își scaldă partidele, cu saliva uscată în colțul gurii și privirea tâmpă, cei doi calcă apăsat pe tot ce înseamnă Democrație, Lege și Constituție. Victor și Crin și-au înfipt mâinile hrăpărețe în instituțiile statului, jumulindu-le de sens și rost. Cine nu este cu ei, trebuie să dispară, trebuie să fie pulverizat sub presiunea aparatului politic ce nu iartă nimic. Constituția e facultativă, legea e doar orientativă, în timp ce ei, craii noii ordini, se contemplă unul pe altul în oglinda USL-ului. Se ating, se pipăie discret, vrând parcă să-și demonstreze unul altuia că virilitatea nu se moștenește, ci se capătă odată cu votul Parlamentului. Acum, sunt amândoi euforici. Se uită cu coada ochiului unul la altul, măsurându-și discret valențele bărbătești. Care e mai tare? Crin sau Victor?
Victoraș se bucură că prin loviturile date democrației zilele trecute nu se mai discută despre plagiatul lui, mutând agenda publică de la furtul premierului, pentru care ar trebui să-și dea imediat demisia, la eutanasieri în masă a adversarilor politici. Ați mai auzit pe cineva ieri vorbind despre plagiatul lui Ponta, dovedit de o instituția abilitată a statului? Ați mai auzit de gafele imense făcute de Victoraș la Bruxelles la ultima vizită, unde a mințit cu nerușinare despre hotărârile adoptate cu efecte asupra României? Ați mai auzit comentariile presei internaționale care pun premierul și guvernul la zidul rușinii pentru faptul că s-a prezentat la un summit crucial neștiind practic nici măcar ordinea de zi?
Nimic despre aceste lucruri, nimic despre degradarea democrației în România, nimic despre avânturile totalitare ale celor doi crai și ale aparatului obedient de partid.
Puterea și autoritatea într-un stat democratic nu se acaparează cu pumnul în gură și decapitând instituții și legi. Nu e firesc ca, la 22 de ani de la Revoluție, politicienii să mai guverneze cu piciorul pe gâtul judecătorilor, cu degetele în ochii opiniei publice, dar mai ales cu mâinile până la coate afundate în bunurile statului. De mâine, probabil, se va da o lege potrivit căreia judecătorii care pronunță hotărâri împotriva useliștilor sau guvernanților să fie răstigniți în public, iar procurorii care îi iau în vizorul anchetelor penale să fie trimiși la reeducare în lagărele Bărăganului. Victoraș și Crin deschid astfel, larg, ușa abuzurilor, ușa fărădelegilor, guvernând într-un sistem totalitar în care nicio instituție nu trebuie să respire contratimp cu măriile lor. Un astfel de stat a încercat să construiască și Năstase, dar spre deosebire de tinerii cârlani de azi, "împușcatul" a avut diplomația și precauția de a opera organismele statului sub o discretă anestezie. Ăștia, în schimb, taie cu satârul în carne vie, în ochii lumii, sub văzul opiniei publice europene, fără nici cea mai mică jenă. Sângele sare, oasele trosnesc, statul este mutilat și schingiuit fără nici o remușcare. Spiritul democrației se zvârcolește înecat în propriul sânge, în timp ce "dottore" Ponta se chinuiește să taie și ultima arteră a statului ce nu îi este supusă: Președinția.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Părerologul de Constanța
5 iulie 2012
Bună dimineața Constanța,Bună dimineața România...

"Cine nu este cu ei, trebuie să dispară, trebuie să fie pulverizat sub presiunea aparatului politic ce nu iartă nimic. Constituția e facultativă, legea e doar orientativă, în timp ce ei, craii noii ordini, se contemplă unul pe altul în oglinda USL-ului."- după cum scrii de încrâncenat,domnișorule Cosmin,aș zice că,afirmi,fără nici un dubiu,că cine nu este cu 'mneata,și cu cei care te plătesc,este împotriva poporului muncitor și bineînțeles a PDL ului muribund de-a binelea...și a lui Băsescu zis și Traian...haide,haide,las-o mai moale că măcăne...și textul matale și membrii CCR ului și Avocatul populației și mai ales Roberta ,coringenta la aritmetică elementară...și chiar și Buldogul...a început să schimbe lătratul în măcăneală...Nu știu de ce,dar parcă nu mă așteptam de la mata la așa virulență evident partinică...atât de partinică de-ți scoate ochii,nu alta...părerea mea...zic și eu,așa și aștept să văd dacă o veți posta...GATA,CAMPANIA ELECTORALĂ S-A TERMINAT ! ERA MATROZULUI BUHĂIT A TRECUT ! Bună dimineața Constanța,Bună dimineața România...nu că mă dau pe spate după USL,dar , deocamdată...adio pe vecie PDL...

rex
5 iulie 2012
jos hidosenia urat mirositoare

Ma mir draga d-le Cosmin ca ai ramas unul din putinii aparatori al unei gasti aflate in putrefactie si spre binele Romaniei si al romanilor trebuie igienizataviata politica romaneasca. Isteriile unor asa zisi politicieni sunt jalnice si nu stiu de ce se dau cu capul de pereti daca "hidosul" se va duce la referendum.

Simion
5 iulie 2012
Nimic nu a fost ilegal!!!

Un articol facut la comanda patronului. Nimic nu a fost ilegal in actiunile USL , au folosit armele / aranjamentele facute de golanul de la Cotroceni si de prostii promovati de el. Pacat , daca ai facut o facultate de prestigiu , mai Cosmine , dar cred ca si tu ai terminat pe la Targoviste / Harsova / Sulina - gen Elena Udrea, sau Eba...

relu
5 iulie 2012
Tare articolul

Daca Ponta va fi declarat plagiator e cam nasol

gica
5 iulie 2012
doctor

doctorul ponta a operat destul de bine si pe blaga si pe anastase acum urmeaza base da ce face doctorita kovesi si doctorita vass ca nu mai au sala de operatii numai zic de marinar ca nu mai are cine sa-l urce in spate 7 etaje ca vapoare nu mai sunt politica pt el s-a terminat doar elevii de la scoala de politica care vrea s-odeschida da trebuie s-o ia si pe eba rector sa aiba succesurica altfel nu are nu-l plang eu pe el ca si-a facaut stocul si pt stranepotii

ath
5 iulie 2012
Dictatura Buna

Dictaturile se impart in trei categorii:Dictatura Ceausista,Dictatura Rea si Dictatura Buna. Dictatura lui Basescu a fost o Dictatura Rea.Daca Basescu este inlaturat de la putere intr-o zi de vineri inseamna ca avem parte de o Dictatura Buna.Si abuzurile de putere sunt de doua categorii:abuzuri rele si abuzuri placute.Un barbat poate sa-si bata nevasta din prea multa dragoste pentru ea sau din rautate.Cand barbatul te bate din dragoste,inseamna ca e de bine.Daca nu esti pesedist,inseamna esti basist.Daca esti basist inseamna ca esti dusmanul poporului.Sa nu mai vorbim despre justitie.Justitia din Romania se clasifica astfel: Justitia lui Basescu(J.B.),Justitia lui Mazare(J.M.),si Justitia Cainilor Fara Stapan din Mahalaua Mea(pe scurt J.C.F.S.M.M).In anul 2011 au fost arestati numai politicieni din PDL.Asta inseamna ca Justitia lui Mazare a fost corecta si independenta.Nastase a fost arestat de justitia lui Basescu. Justitia lui Basescu sa ma pupe in fund a strigat V. Ponta.Daca intri in mahalaua mea fara autorizatie de la stapanire, inseamna ca esti un infractor.Cainii fara stapan te condamna pe loc. Constitutia este de doua feluri:Constitutia voastra si Constitutia lor.Ma gandesc sa-mi fac si eu o Constitutie a Proprietarilor de Apartamente de pe Scara Mea.In schimb partidele politice sunt de mai multe feluri:partidul de gasca,partidul balama, partidul din televizor,partidul magnet si bineinteles cel mai cinstit partid din Romania,adica PSD. Dictatura PSD-ista,un pas inapoi pentru romanul de rand,un salt urias pentru oligarhia din Romania.Sa furam cu spor ! Sa hotim bine !

mereu .....
8 iulie 2012
esti un nestiutor......

....ce are plagiatul cu functia de prim'ministru?....va este greu sa recunoaste'ti ca ati fosti invinsi.

Răspuns la: Tare articolul
Adăugat de : relu, 5 iulie 2012
Daca Ponta va fi declarat plagiator e cam nasol
mereu .....pt relu
8 iulie 2012
floare la ureche....

.......violarea constituiei nu'ti spune nimic?...plagiatul este floare la ureche fata de viol.

Daniel
9 iulie 2012
Despre...

Cosmin Zaporojan, scrie si el dupa dictare. Cu penita stilorului inmuiata in fiere, arunca asemeni unui porc laturile in jurul lui. Genul asta de democratie pe care o inteleg unii asemenea lui este cel mai uso mod de a face politica atunci cand esti hidrocefal. Pentru el Base, Blaga, Roberta, Udrea, Boc si gasca, sunt gigea. Motivul? Caca banul! Ponta, Crin si restul sunt rai, satane, etc. Motivul? Ii taie malaiul. Simplu nu? In rest prostie cu staif. Laturi cu pretentia de mancare frantuzeasca. Cosmineeeee! Esti un ratat!

admirator
12 iulie 2012
da, bun articol!

fara indoiala un pamflet; nu trebuie luat ad literam tot ce se scrie aici; dar adevarul asta este; stiu, cei ce "muncesc, nu gandesc" sunt oripilati; cum sa fei ei -si liderii lor care nu au muncit niciodata, in sensul pe care ei il dau muncii (doar munca fizica)- atit de uriti sufleteste? daca nu cred pamfletul asta si opinia publica interna, sa vada ce zice opinia publica intrnationala; SUA ii previne ca sunt pe gheata subtire, Franta (condusa de sociaisti) ii blameaza si este ingrijorata, Swoboda (liderul socialistilor din Parlamentul european) ii previne ca sunt la limita legalitatii, domna Merkel ii pune la zid, domnul Shulz le atrage atentia categoric! Toti astia gresesc? Inteleg, "comploturi" impotriva romansilor neaosi.... Mai terminati cu prostiile! Nu sunteti in Tratatul de la Varsovia sa va faceti de cap! Daca toata lumea te condamna si tu continui sa sustii ca esti nevinovat, inseamna ca esti nebun! Nu m-ar mira la beizadelele astea urcate in posturi pe mita si palgiaturi; sau daca nu-s beizadele, sunt gineri! Mai devreme, sau mai tarizu, veti da seama pentru faptele voastre. nasol, a? Ce draci aveati voi nevoie de democratie?

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5513 secunde