"Nu cred că PSD îl va susține pe Tăriceanu la șefia Senatului sau la prezidențiale"

68

Articole de la același autor

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seară că nu crede că PSD îl va susține luni pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de președinte al Senatului, el arătând că va fi greu pentru PSD să îl susțină pe acesta la prezidențiale.


"Va fi greu pt PSD să susțină ( la prezidențiale, n.r.) un candidat din alt partid, îmi vine greu să cred că PSD ar putea să îl susțină pe Tăriceanu. Nu cred că PSD îl susține mâine pentru șefia Senatului, nu știu dacă ar fi corect pentru PSD să facă lucrul ăsta", a spus Dragnea, la B1 Tv.


El a arătat că funcția de președinte al Senatului a aparținut ACD și, "scriptic", a aparținut PC. "Ca noi să susținem candidatura unui parlamentar independent (Tăriceanu, n..r) ar trebui să avem argumente foarte serioase, ori până la ora asta eu nu le am. E posibil ca și liberalii să aibă un candidat la șefia Senatului", a spus Dargnea.


El a arătat că PSD nu și-ar dori președinția Senatului. Întrebat dacă PSD va ceda funcția PC, Dragnea a răspuns: "Nici asta nu e exclus, o să discutăm mâine cu Daniel Constantin".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Cum îl "vede" Ponta pe Tăriceanu
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : UDMR  ar putea reveni în Guvern
Pagina a fost generata in 0.3985 secunde