"Nu candidez la europarlamentare"

45

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, că nu intenționează să candideze la alegerile europarlamentare, precizând că despre alegerile prezidențiale nu vorbește înainte de a face un tur al filialelor județene ale partidului.




Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, într-o conferință de presă susținută la PDL Arad, răspunzând unei întrebări, că nu intenționează să candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor.


"Nu voi candida pentru europarlamentare", a spus Predoiu. Apoi, el a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale, răspunzând că despre prezidențiale nu vorbește "încă", până nu face un tur al filialelor județele pentru a "face priză" cu partidul.
Referitor la partid, Predoiu a spus că PDL intră "într-un ritm alert de reconstrucție, modernizare și intensificare a opoziției față de guvernarea USL".


"Facem eforturi să construim alternativă la USL (…) În curând vom lansa guvernul de alternativă (…) Lista cu membrii va fi stabilită, probabil, peste câteva săptămâni", a spus Predoiu, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2817 secunde