Victor Ponta:

"Noul PNL începe să semene din ce în ce mai tare cu vechiul PDL"

147
2

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri parțiale în circumscripțiile unde au fost vacantate funcțiile publice, că noul PNL începe să semene tot mai tare cu vechiul PDL, moștenind "scandalul marcă înregistrată Traian Băsescu". Întrebat cum comentează rezoluția PNL adoptată, sâmbătă, la Iași, prin care Guvernului PSD i se acordă termen de o săptămână pentru a declanșa alegeri parțiale, Victor Ponta a spus că liberalii acuză guvernul "tot timpul de ceva".

"PNL ne acuză tot timpul de ceva. Dânșii sunt în opoziție, însă mi-aș dori să avem mai puțin scandal dacă se poate, mai puțină ceartă. Am văzut că noul PNL începe să semene din ce în ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal și atât. Haideți să ne așezăm la masă și să discutăm despre Legea electorală, despre Codul fiscal, despre sistemul de alegeri. Facem alegeri, dar pe ce sistem facem, pe sistemul actual? Dânșii vor să-l schimbe, că spun că nu e bun. Păi dacă nu e bun, hai să facem un nou sistem. Adică genul ăsta de ceartă și scandal marcă înregistrată Traian Băsescu și PDL văd că a fost moștenit", a spus Victor Ponta. 

Comentează știrea

Pentru Constituție
26 ianuarie 2015
Un nou Grup pe facebook

https://www.facebook.com/groups/902300639810771/

corbu
26 ianuarie 2015
taxa MAZARE

Acesti individ nu stie ce taxa sa mai inventeze sa isi alimenteze firmele cu bani constantenilor ce reprezinta TAXA DE PROMOVARE IRIGARE SI SIGURANTA chiar constanteni sunt cei mai FRAIERI locuitori ai acestei tari

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4055 secunde