Noi măsuri ale Comandamentului de iarnă, la Mangalia

127
Noi măsuri ale Comandamentului de iarnă, la Mangalia - iarnazapadatraficingreunat17-1391012747.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din Mangalia s-au întâlnit în cursul zilei de astăzi într-o ședință a Comandamentului de iarnă, în cadrul căreia au stabilit măsurile care se vor aplica în următoarele ore, ca urmare a instituirii codului roșu de viscol și ninsori. În cadrul întrevederii s-a evaluat situația de la nivelul orașului și s-a luat hotărârea suplimentării numărului utilajelor ce vor fi puse în funcțiune, imediat ce situația o va impune. 


Firma care asigură deszăpezirea în oraș și stațiuni va interveni cu cele nouă utilaje din dotare, precum și cu încă trei buldoexcavatoare, două utilaje tip trucker, un utilaj tip merlot și o volă, astfel încât activitățile din localitate să nu fie îngreunate din cauza condițiilor meteorologice extreme. 


De asemenea, pentru descongestionarea trotuarelor s-au format echipe de muncitori, care vor împrăștia nisip și sare, sare pură și clorură de sare. Special pentru această avertizare meteo, firma de deszăpezire s-a aprovizionat cu o tonă de sare pură, pe lângă cele aproximativ șase tone de nisip cu sare, existente în depozite. Aceste materiale vor fi împrăștiate pe arterele principale și secundare din oraș. Totodată, instituțiile abilitate de la nivel local sunt gata să preia cazurile speciale și să evacueze persoanele înzăpezite, dacă va fi cazul. 


Persoanele care se confruntă cu probleme sau care doresc să semnaleze situații grave o pot face la numerele de urgență ale Comandamentului de iarnă: 0756.201.223; 0756.201.224. Autoritățile sfătuiesc populația să nu părăsească domiciliul și să nu folosească autovehiculele personale dacă nu este necesar, pentru a face utilă intervenția utilajelor de deszăpezire, iar în cazuri deosebite să apeleze numărul unic de urgență 112.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3885 secunde