Nini Săpunaru, propus de Antonescu la Transporturi, ÎN ATENȚIA DNA

174
2
Nini Săpunaru, propus de Antonescu la Transporturi, ÎN ATENȚIA DNA - nini-1377335890.jpg
Nini Săpunaru, ÎN ATENȚIA DNA. O firmă care i-a aparținut e cercetată penal. Săpunaru a cedat recent acțiunile avute la această firmă. Nini Săpunaru este propunerea lui Crin Antonescu pentru funcția de ministru al Transporturilor. De mai bine de un an, DNA Iași anchetează o serie de contracte încheiate cu statul de către o firmă la care Nini Săpunaru a avut până acum câteva săptămâni 49,5% din acțiuni, potrivit evz.ro.




După ce fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat, în primă instanță, la închisoare în dosarul "Transformatorul", iar Ovidiu Silaghi, cel care trebuia să-l înlocuiască urmează a fi urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, acum trei zile, că persoana care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor va fi un om cu greutate politică și experiență administrativă, care vreme de ani de zile nu a avut probleme cu ANI și nici cu DNA, completează realitatea.net.


Comentează știrea

un cetatean
24 august 2013
ce idee

Cred că cel mai potrivit ar fi Puiu Hașoti. El a mai fost ministru. Două ore într-o dimineață

soferica!...
25 august 2013
buna propunerea!

...problema este ca in PNL cam toti sunt indisciplinati, au furat cam mult...Hasotti este bun, dar nu are decat permis de ....trotineta.................

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 August 2013
Stire din Politică-Administrație : Finul lui Silaghi, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4191 secunde