Nicușor Constantinescu solicită instanței să poată comunica cu angajații CJC

146
1
Nicușor Constantinescu  solicită instanței să poată comunica cu angajații CJC - nicusorconstantinescu-1418839078.jpg

Articole de la același autor

Șeful Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a solicitat, ieri, Tribunalului Constanța, să ridice condiția controlului judiciar de a nu discuta cu angajații CJ, iar procurorii DNA au cerut ca lui Constantinescu să i se interzică exercitarea funcției pe perioada acestei măsuri.

"Solicit modificarea controlului judiciar dispus prin decizia Curții de Apel Constanța la 5 decembrie 2014, iar această modificare să se refere la obligația mea de a nu lua legătura cu personalul Consiliului Județean și consilierii județeni în legătura cu cauza penală ce privește Centrul Militar Zonal, întrucât președintele Consiliului Județean are obligații care nu pot fi delegate decât în anumite condiții și unele care nu pot fi delegate deloc", a declarat Nicușor Constantinescu în instanță.

Tribunalul Constanța a amânat pronunțarea privind cele două solicitări pentru astăzi, 18 decembrie. 

Comentează știrea

Papu
18 decembrie 2014
Legea-i lege....

Măi papagalule, tu te crezi în Burkina Faso să schimbi legea după bunul tău plac ?. Legea specifică clar că nu ai voie să iei legătura cu ,colegii de muncă, cu partea vătămată, cu alți inculpați ,cu martorii și nu ai voie să părăsești localitatea. Zi mersi că te lasă să mergi la cârciumă să-ți umfli burdihanul cu mici și bere ,după care să adormi la volan în intersecție. Când ajungi după zăbrele nu uita să-ți iei vaselină.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8142 secunde