Nicolae Matei: "Vreau să facem un partid al năvodărenilor"

360
2

Articole de la același autor

Duminică în noapte, cu un impresionant foc de artificii, s-au încheiat trezi zile de distracție și voie bună la Năvodari. Cei mai tari artiști ai momentului au încins atmosfera, făcând din sărbătoarea orașului Năvodari un eveniment de atracție turistică pe litoralul românesc. Pe scena amenajată a urcat duminică seara și primarul Nicolae Matei, însoțit de echipa sa de consilieri locali, care a promis năvodărenilor că nu va lăsa orașul pe mâna străinilor.

În week-endul trecut, Năvodariul a petrecut trei zile și trei nopți alături de artiști și formații de top in România. Vescan, Alina Eremia, Iulia Pușchilă, Denisa, Mioara Velicu, Nicu Albu, Speak, Mihai Trăistariu, Ionuț Galani sau Cabron au fost doar câțiva dintre responsabilii cu distracția. Ca în fiecare an, pe scenă a ur-cat și primarul orașului, Nicolae Matei, care a transmis mesajul administrației locale către năvodăreni.

Mai întâi, edilul i-a chemat pe scenă pe cei care fac parte din echipa Năvodari: consilierii locali și viceprimarul Florin Chelaru. Rând pe rând, aceștia au luat cuvântul, urând la mulți ani orașului Năvodari.

Primarul Nicolae Matei le-a promis celor prezenți că nu va lăsa orașul pe mâinile străinilor care vor să transforme orașul într-o groapă de gunoi.

"Avem multe proiecte pentru Năvodari. Drumul dintre Năvodari și Mamaia, drumul spre Ovidiu lărgit pe patru benzi, aqua-park, Centru de Afaceri, Piața de Pește. Unele sunt în întârziere, dar nu din cauza mea. Așa se întâmplă tot timpul când te ridici, și Năvodariul s-a ridicat în ultimii ani enorm de mult. Vin toți și încearcă să te atace, și de la PSD, și de la PNL. De aceea, am de gând să înființez un partid al năvodărenilor, un partid doar al Năvodariului care să apere și să reprezinte cu demnitate interesele voastre, ale celor care muncesc și trăiesc aici. Vă promit că Năvodariul nu va încăpea pe mâna străinilor", a declarat primarul Nicolae Matei. Acesta a ținut să mulțumească, totodată, tuturor năvodărenilor pentru susținere, dar și viceprimarului, consilierilor locali și funcționarilor din primăriei care zi de zi pun umărul ca Năvodariul să se dezvolte. "Suntem o echipă, suntem uniți și de aici rezultă și puterea noastră. Ne vom duce la bun sfârșit toate aceste proiecte și vom depune altele noi, vom atrage alte fonduri pentru dezvoltarea orașului nostru. Năvodariul a devenit stațiune turistică datorită investițiilor făcute și vă promit că nu ne vom opri aici", a declarat primarul Nicolae Matei.

Proiecte de zeci de milioane de euro, în desfășurare

în momentul de față, în nordul stațiunii Mamaia se realizează, probabil, cele mai semnificative investiții de pe întreg litoralul. Drumul care leagă Năvodariul de Mamaia a fost lărgit la patru benzi, în prezent lucrându-se la asfaltare, realizarea de sensuri giratorii, piste pentru bicicliști și pasarele pietonale. Tot la capitolul infrastructură rutieră, turiștii trebuie să știe că de la anul în Năvodari se va ajunge direct de pe autostradă, stațiunea urmând să fie conectată la A4 printr-o șosea de patru benzi.

Tot la Năvodari, în curând, turiștii vor găsi un imens aqua park acoperit, primul de acest gen de pe litoral. Centrul de agrement se construiește în actuala tabără de copii și va cuprinde bazine interioare acoperite, bazin exterior, două terenuri de tenis cu suprafață de joc cu zgură și un teren de minifotbal cu gazon sintetic. Clădirile aferente vor găzdui, printre altele, saloane de chinetoterapie, echipamente wellness, sală de cromoterapie, saună, sală de fitness, spațiu pentru cursuri teoretice de scubadiving, sală de aerobic, vestiare.

De asemenea, tot la Năvodari va începe construcția unei promenade de-a lungul Mării Negre, până la Hanul Piraților, în distanță de 4 km. Investiția se va realiza din materiale naturale - dale din granit, urmând să fie prevăzută cu 10 foișoare de observație care vor permite fotografierea peisajului Mării Negre; 2 ronduri prevăzute cu fântâni arteziene; 600 de stâlpi prevăzuți cu lampadare alimentați cu energie electrică din care aproximativ 300 de stâlpi vor utiliza surse de energie regenerabile (energie solară); 600 de bănci compozite fără spătar și multe alte facilități. 

Comentează știrea

Auslander
4 august 2015
Xenofobia,picatura de otrava strecurata in subconstientul alegatorului

In primul rand, autorul articolului,jurnalist la un ziar "independent" si democratic,coboara si el la mintea lui Matei.Autorul articolului,laudac platit de Matei,repeta de doua ori mesajul primarului care spune ca nu va lasa orasul "pe mana STRAINILOR".Si pentru ca doua picaturi de otrava xenofoba nu sunt suficiente pentru neuronii alegatorilor,autorul articolului citeaza si din cuvantarea tovarasului Matei care precizeaza ca nu va lasa orasul "pe mana STRAINILOR".Echipa Navodari,consilieri locali,viceprimarul Forin Chelaru,oameni ai muncii isi exprima si ei atasamentul fata de Matei si scarba fata de straini.In acelasi timp administratia locala,proprietatea lui Matei,oamenii muncii isi exprima si dispretul lor fata de justitia din Romania.Matei inca nu si-a lamurit problemele penale,dar este lasat sa vorbeasca in public.Tovarase puscariabil Matei,iti dau un sfat:potoleste-te.Daca ai probleme cu o firma te rog sa dai numemele firmei,numele administratorului si natura litigiului fara sa pomenesti cuvantul "strain".Pe teritoriul Romaniei nu exista firme straine,exista firme cu capital strain,INREGISTRATE in Romania si care se supun legilor noastre.Ti-e clar ? Matei ,esti un sarlatan odios,esti iresponsabil.Te folosesti de termenul general de "strain" ca sa-ti legitimezi actiunile ascunse si pentru a semana ura la adresa tuturor strainilor.E posibil sa ai necazuri mai mari decat iti poti inchipui,prostule.

nicoleta
4 august 2015
start

Simplu de utilizat! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Avem nevoie urgent de colaboratori seriosi care isi doresc castiguri suplimentare in timpul liber, cu un sistem de lucru part-time. Oferim si contract de comision. De asemenea, asiguram si instruire gratuita.Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cargo concertează  în Năvodari
Pagina a fost generata in 0.6338 secunde