Nicolae Matei vrea să transforme Năvodariul în stațiune balneoclimaterică

1030
8
Nicolae Matei vrea să transforme Năvodariul în stațiune balneoclimaterică - nicolaematei1377180322-1377207225.jpg

Articole de la același autor

În câțiva ani, orașul Năvodari ar putea căpăta statutul de stațiune balneoclimaterică, după ce primarul Nicolae Matei a declanșat procedurile necesare în acest sens. Astfel, în ședința de Consiliu Local din această seară, aleșii locali vor vota un proiect de hotărâre privind propunerea acordării Statutului de Stațiune Balneoclimaterică pentru Orașul Năvodari, proiect inițiat de primarul Nicolae Matei. Edilul ne-a explicat că această dorință a sa mai veche, de a face din Năvodari un oraș turistic de top, ar putea prinde contur abia acum, mai ales că pentru perioada 2014 - 2020 se anunță programe importante de dezvoltare a stațiunilor balneoclimaterice.

"Acest statut de stațiune balneoclimaterică va presupune o mai mare atenție acordată de către statul român și de către guvernanți. Năvodariul are un imens potențial turistic și, credem noi, putem îndeplini cu ușurință toate criteriile pentru a fi declarați stațiune balneoclimaterică. Avem pe raza orașului Năvodari multe societăți comerciale, hoteluri și centre turistice care oferă servicii balneo. Noi facem acum toate demersurile necesare pentru a obține acest statut", ne-a declarat primarul Nicolae Matei.

Primul pas în acest sens a fost făcut, ieri după-amiază, de către Consiliul Local Năvodari, când consilierii au votat o hotărâre prin care se consfințește dorința orașului de a căpăta acest statut de stațiune balneo. Urmează apoi discuții cu Ministerul Sănătății și elaborarea unor studii de specialitate. "Înainte de a demara acest proiect, am purtat discuții cu cei de la Ministerul Sănătății, cu Asociația Română de Balneologie, am analizat documentația depusă de alte orașe și vreau să vă spun că există perspective ca Năvodariul să devină stațiune balneo. Mai trebuie un studiu de specialitate și cred că am avea toată documentația pregătită", a mai precizat primarul Nicolae Matei.  

Comentează știrea

admirator
23 august 2013
o initiativa buna

merita felicitari... dar cu rafinaria ce faceti? Nu strica peizajele?

Dan
23 august 2013
Navodari

se vede mana de gospodar in Navodari !

gicu
23 august 2013
zau?

in ce-o sa faca turistii baie, in canal, in petrol sau in cacat? ca al'ceva nu poate oferi navodariul

Lite
23 august 2013
h

Hotu' asta nu era prin parnaie ?? cand naiba a iesit ?

cristi
23 august 2013
alta haimana si asta

al 2 mazare?.isi face si asta statiune?

parnaiasul matei,ultimile zbateri
23 august 2013
parnaiasul matei spre puscarie

parnaiasul matei incearca pe ultima suta de metri inainte sa intre in parnaie sa mai cumpere bunavointa oamenilor pe care ia furat.Speram ca dragul nostru oras sa-si recupereze fondurile furate de acest escroc.

ana
23 august 2013
paradisul cainilor vagabonzi

o statiune plina de caini vagabonzi.cu siguranta turistul va avea un somn linistitor noaptea,asa cum il am si eu in plm.sa vina primarul in est,dupa 12noaptea sa vada ce fac haitele de caini.

cetatzean
1 septembrie 2013
alta hotzie!

Dupa ce si-a tras hectarele de teren,slugile din Consiliu ii va pune pe votantzi sa-i faca si statziune primarului penal!! Votatzi-l bai, in continuare cum l-am votat si noi pe Mazare si s-a dus dracu' de oras!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde