Nepotul fostului președinte, Traian Băsescu, arestat

328
Nepotul fostului președinte, Traian Băsescu, arestat - dragos-1517879996.jpg

Articole de la același autor

Dragoș Băsescu a fost ridicat de Poliție de la domiciliul său din Constanța. Fiul lui Mircea Băsescu este condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru trafic de influență. Nepotul fostului președinte Traian Băsescu va fi închis la Poarta Albă


"Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, pe numele căruia Tribunalul București a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Bărbatul în cauză urmează să fie introdus în Penitenciarul Poarta Albă", au anunțat sursele citate.


El a fost adus deja la sediul IPJ Constanța, de unde, după finalizarea procedurilor legale, urmează să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă.


Conform procedurilor, Dragoș Băsescu va fi plasat în carantină, pentru 21 de zile, perioadă în care va fi cazat într-o secție specială. În aceste trei săptămâni îi vor fi făcute analize medicale și alte proceduri, conform legislației. La expirarea celor 21 de zile, o comisie din cadrul penitenciarului va stabili regimul de executare a pedepsei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4516 secunde