Dorel Onaca, candidat PMP la Senatul României:

"Ne dorim ca județul Constanța să fie cu adevărat reprezentat în Parlamentul României"

449
5

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară și-a propus să obțină un scor bun la alegerile parlamentare iar pentru Senat a mizat, la Constanța, pe un vechi politician, Dorel Onaca.

"Am 51 de ani și sunt în slujba constănțenilor de când mă știu. Imediat după absolvirea Liceului de Marină Comercială din Constanța am fost îmbarcat pe nave maritime comerciale, iar doi ani mai târziu, după stagiul militar, am devenit scafandru autonom în cadrul IEFM Navrom Constanța. În 1989 am devenit șeful scafandrilor de luptă, activând în Insulele Las Palmas, iar din 1990 am condus Societatea de Scafandri și Salvamari Maritimi ONACVA. Mi-am început cariera politică în anul 1996, când am fost ales deputat, secretarul comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională. În perioada 2000- 2008 am fost senator, am fost președintele Delegației Permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră, am fost chestor al Senatului și președintele Comisiei Economice a Senatului României. În 2008 am ales să nu mai fac politică și am asistat de la distanță la toată bătaia de joc la care a fost supusă Constanța și județul Constanța de către așa-zișii politicieni ai ultimilor opt ani", a spus Dorel Onaca.

Printre altele, el a adăugat că, de-a lungul timpului, a participat la salvarea sutelor de nave și a mii de marinari aflați în pericol pe toate mările și oceanele lumii.

"Am trecut prin situații greu de descris și de imaginat, dar am reușit să ajungem cu toții întregi, acasă. Am fost mereu în prima linie, niciun pericol nu m-a făcut să mă dau la o parte. Nici acum nu mă voi da la o parte când Constanța și județul Constanța trebuie reprezentate cu demnitate. Județul Constanța poate și trebuie să fie una dintre cele mai prospere zone din Europa pentru că aici sunt toate condițiile", a mai adăugat candidatul PMP, pentru Senat, la Constanța, Dorel Onaca.

În ceea ce privește viitorul program de guvernare, el a spus că PMP îl propune pentru funcția de prim-ministru al României pe fostul președinte Traian Băsescu.

"România nu trebuie salvată. România este o țară sigură. Atât eu, cât și domnul președinte Traian Băsescu ne dorim ca județul nostru de suflet, Constanța, să fie cu adevărat reprezentat în Parlamentul României. Tocmai de aceea venim în fața dumneavoastră cu o echipă care știe și poate să vă facă viața mai bună. Am învățat foarte multe în ultimii ani în care am fost aproape de președintele Traian Băsescu, tot un constănțean de-al nostru. Chiar dacă am fost în cele mai primejdioase locuri de pe pământ, am învățat că bătăliile cele mai grele sunt cele politice. Ca șef al cabinetului președintelui României, am văzut și am înțeles multe din adâncurile politicii românești și nu numai, iar multe dintre supărările și nemulțumirile dumneavoastră sunt și ale mele", a mai punctat Dorel Onaca. 

Comentează știrea

a-mirabilis
7 noiembrie 2016
Buni rau baietii astia

Si noi ne dorim,dar nu sint sigur ca o si faceti,pentru ca ati mai fost pe acolo si nu prea ...Nu ca nu ati putea dar aveti si voi pe ale voastre si ...mai vedeti voi ca noi ne-am cam lamurit cu schimbarea clasei politice si a numarului de parlamentari.Don Basescu lasa bre lozinca cu noua ta patrie Moldova ca vrei sa o unesti cu Romania,ci axeaza-te mai intai pe vechea ta dorinta;reducerea numarului de parlamentarisi de ce nu rotirea politicienilor prin functii importante.Adica ,oricum o ,,clasa politica'' nu poate fi scHjmbata pentru ca profesorii au fost aceiasi in schimb unii din acesta ,,clasa''parca ar prezenta mai multa incredere.Dar sa fie autohtoni.

Onaca face semne....
7 noiembrie 2016
...semne cu degetul,semnul ghinionului

Semnul ala cu degetul in sus nu prea da bine.Ala este un semn furat de la pepededei,asa se semnalizau intre ei.Cel mai iubit dintre pepededei este acum in puscarie si partidul s-a spart,ca la un semn. Au avut ghinion.

MIHAI
11 noiembrie 2016
PALAZ PIAZA REA

Dl Onaca afirma ca a vazut si a inteles multe " din adancurile " politicii romanesti . Este doar o figura de stil . Politicinismul romanesc nu are " adancuri ". si oricat de mult s-ar scufunda un scafandru , nu va gasi in aceasta politica decat mocirla . Ar fi fost bine daca dl Onaca s-ar fi scufundat putin in organizatia PMP Constanta , organizatie care nu s-a evidentiat cu nimic datorita faptului ca prededintele ei a demonstart lipsa de interes pentru cresterea nr. de membri , n-a contribuit cu nimic la desfasurarea unei activitati politice de calitate , cu exceptia actiunilor menite sa-i consolideze puterea si realizarea scopurilor personale de parvenire cu orice pret in functii care sa-i asigure o viata cat mai confortabila fiind gata de orice compromise . Drept pentru care , dupa ce s-a vazut consilier s-a aliat cu PSD . Intre asa zisii politicieni ai ultimilor 8 ani se Numara si Palaz . Sper ca rezultatul alegerilor , dle Onaca , sa nu-mi dea dreptate . O fi buna echipa de la Constanta , dar "liderul " ei nu este si nu poate fi .

Mirabilesss
24 noiembrie 2016
Mirabilisuu bashitu

Bas dute unde a n tarcat mutu yapa!.CTA nu vrea sa voteze cu puscariabilii pmp pdl care au subminat ec romaneasca si au instaurat un grul infractional la toate nivelurile statului:Economie ...justitie...politica.DUTE BaS....

CTA eni vi se pregateste...
24 noiembrie 2016
Lupu si schimba parul...Ghelia

Nu se poate! Un securist fost sau actual numai ei stie colonel de securitate un om fidel un limgau um pupin..ajunge sa fie senator de CTA? .Numai aici putea! Nu exista loc pe harta romaniei cu oameniai prosti ca n CTA..De aceea au ales acest oras pmp pdl.Aveti grija vi se pregateste un basina porceasca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3706 secunde