Năvodariul va avea stadion modern, de Liga I

938
3
Năvodariul va avea stadion modern, de Liga I - navodari1-1372268822.jpg

Articole de la același autor

Primăria Năvodari va reabilita, din temelii, stadionul din localitate, pentru a permite echipei locale de fotbal Săgeata să joace meciurile din Liga I de acasă pe propriul teren. Aceasta a fost, de altfel, una dintre promisiunile făcute de primarul Nicolae Matei echipei după performanța promovării în prima ligă fotbalistică. 

Astfel, în ședința de consiliul local de marți, la inițiativa primarului, s-a făcut primul pas în acest sens, fiind votat un proiect de hotărâre privind delegarea lucrărilor de modernizare a stadionului situat în Năvodari către SC Termica Distribuție Năvodari SRL, societate aflată în subordinea autorităților locale. Potrivit viceprimarului Florin Chelaru, se dorește modernizarea întregului stadion, în conformitate cu cerințele Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai exact, se va mări capacitatea tribunelor la peste 8.000 de locuri, se vor moderniza vestiarele și toate sălile din interiorul stadionului, va fi instalată nocturnă, vor fi create locuri de parcare, terenul de joc va beneficia de sistem de drenaj și încălzire, iar tribunele vor fi acoperite. Conform primelor estimări, întreaga investiție se va ridica la aproximativ 8,2 milioane de lei și va fi finanțată de Consiliul Local Năvodari.

Înlesniri la plata taxelor locale

Tot în ședința de Consiliu Local de marți s-a mai votat acordarea de înlesniri la plata impozitelor, taxelor și a altor venituri datorate bugetului local pentru persoanele fizice. Este vorba despre o inițiativă mai veche a primarului Nicolae Matei de a veni astfel în sprijinul persoanelor cu o situație materiale precară. Mai exact, cetățenii aflați în dificultate cu banii depun la primărie o cerere prin care solicită ajutor la plata taxelor și impozitelor locale. În urma unor anchete sociale, consilierii locali aprobă anumite scutiri, reeșalonări sau amânări de la plata taxelor locale pentru respectivele persoane. "Sunt oameni care nu au bani și ne solicită să îi păsuim cu plata impozitelor. În urma anchetelor sociale, încercăm să găsim varianta cea mai bună. Fie îi păsuim, le reeșalonăm datoriile la bugetul local sau le ștergem anumite penalități", a declarat viceprimarul Florin Chelaru.

Comentează știrea

dan
27 iunie 2013
aproape 2 milioane de euro

cu 2 milioane de euro se pot face o multime de lucruri bune pentru Navodari... exemplu... baga 2 milioane de euro si infinteaza REGIA DE TRANSPORT NAVODARI (VEZI RAHATUL CARE ESTE LA RATC ) SUNTEM O TARA DE MINTI BOLNAVE... NU FACEM CE TREBUIE... FACEM CE VREA P..A NOASTRA... BOALA O AVEM IN SUFLET...

Sile
27 iunie 2013
stadion

Bai Dane vraiere Primarul a spus clar ca baga aproximativ aceeeasi bani ca pentru liga a 2 a si daca Sageata a intrat in prima liga mai vin 1000.000 de euro de la Liga profesionista si 300. 0000 de la alti sponsori ! ai creier ? Stadionul il face pentru oras nu pentru masa si il face cu bani foarte putini !

Răspuns la: aproape 2 milioane de euro
Adăugat de : dan, 27 iunie 2013
cu 2 milioane de euro se pot face o multime de lucruri bune pentru Navodari... exemplu... baga 2 milioane de euro si infinteaza REGIA DE TRANSPORT...
paul
6 august 2013
CAND?

Cand incepe modernizarea asta ca au trecut doua luni si nu se misca nimic, sper ca nu ne-ati mintit domnule Primar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5441 secunde