Năvodărenii se pot racorda gratuit la rețeaua de gaze naturale

878
Năvodărenii se pot racorda gratuit la rețeaua de gaze naturale - navodarigaze-1619348386.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unui nou ordin al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, racordarea clienților casnici la rețeaua de gaze naturale (lucrări de proiectare și execuție instalație racordare) este gratuită.

Având în vedere discuțiile purtate de primarul Florin Chelaru cu reprezentanții operatorului de distribuție gaze naturale de pe raza UAT Năvodari, DistriGaz Sud Rețele va desfășura lucrări de extindere a rețelei de gaze și a portofoliului de consumatori în orașul Năvodari.

Astfel, Primăria Năvodari aduce la cunoștința cetățenilor care nu sunt conectați la rețeaua de gaze să depună solicitări de racordare către asociațiile de locatari, pentru a fi incluse de urgență în lista de investiții a operatorului.

„În cele mai multe situații, rețeaua de gaze trece prin fața blocului sau este realizată pe scara blocului, lucrările de racordare fiind ușor de executat. În celelalte cazuri, în care rețeaua de gaze nu există în proximitatea blocurilor, o treime dintre asociațiile de locatari au depus deja documentația pentru extindere rețea și racordare.

Facem apel către asociațiile de locatari care nu au inițiat încă demersuri să pregătească documentația pentru a fi incluse în programul de investiții al operatorului. Conform legii, racordarea consumatorilor casnici la rețeaua de gaze naturale este gratuită”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde