Moțiunea simplă pe tema deszăpezirii, returnată PDL și PPDD

48
Moțiunea simplă pe tema deszăpezirii, returnată PDL și PPDD - motiuneasimpla-1392131024.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis, marți, să returneze grupurilor parlamentare ale PDL și PPDD moțiunea simplă depusă pe tema deszăpezirii, pentru ca aceasta să fie reformulată întrucât nu respectă prevederile regulamentare, a anunțat secretarul Camerei Niculae Mircovici.
Mircovici a spus că textul moțiunii se referea la un număr de 5 miniștri, fiind "un fel de moțiune de cenzură" și nu se știa ce ministru trebuie invitat la dezbaterea moțiunii pentru a răspunde.
"Biroul Permanent a decis retrimiterea moțiunii privind deszăpezirea grupurilor PDL și PPDD, întrucât conținutul ei nu era regulamentar, se adresa la 5 miniștri, era un fel de moțiune de cenzură. S-a retrimis pentru a fi reformulată și probabil că va fi depusă săptămâna viitoare", a afirmat Mircovici, citat de Mediafax.
El a mai spus că nu se știa ce ministru va fi chemat la dezbaterea acestei moțiuni, adăugând că există o decizie a Curții Constituționale potrivit căreia moțiunea simplă se adresează unui ministru sau cel mult doi miniștri.
Liderul deputaților PDL, Tinel Gheorghe, a anunțat, luni, în plenul Camerei Deputaților, că PDL și PPDD depun moțiunea simplă pe tema deszăpezirii intitulată "Îmbogățirea baronilor PSD și PNL sau rețeta teledeszăpezirii marca Ponta".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 0.4845 secunde