Moțiunea de cenzură, pregătită. "O depunem marți"

223
Moțiunea de cenzură, pregătită.

Articole de la același autor

Deputatul PNL Ioan Cupșa a declarat, vineri, că moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă marți, 1 octombrie, pentru ca pe 8 sau 9 octombrie actualul guvern să fie demis.

"Trebuie să subliniem faptul că cei care au semnat această moțiune de cenzură - sunt 237 de parlamentari - au făcut un angajament scris, practic. Un angajament pe care și l-au asumat în fața cetățenilor României, nu în fața noastră, a celor de la PNL. Să sperăm că nu își vor schimba opinia, astfel încât guvernul Dăncilă să fie demis", a declarat, vineri, la Digi 24, deputatul PNL Ioan Cupșa.

El a precizat că, asumându-și rolul de partid de opoziție, cel mai important partid de opoziție, PNL a coalizat în jurul său tot ce înseamnă opoziție în acest moment.

"Astfel am strâns pentru moțiunea de cenzură 237 de semnături, unele dintre ele, în număr mic, e adevărat, 3 - 4, provin chiar dintre cei care încă mai sunt membri ai PSD. Subliniez reușita noastră de până acum. Nu a fost ușor. Am fost presați în ultimele săptămâni să depunem cât mai repede această moțiune de cenzură, ne-au presat chiar și cei de la PSD, sperând să ne prindă nepregătiți pentru momentul moțiunii de cenzură. Am ales înțelept, să-i strângem pe toți lângă noi, pe cei care înțeleg că acest guvern trebuie să plece, că PSD trebuie să treacă în opoziție", a mai spus Cupșa.

Pe de altă parte, acesta a menționat că se fac nenumărate presiuni asupra parlamentarilor, mai ales PSD, desigur, dar și asupra altora, cei care au trecut la Pro România, a unor parlamentari din ALDE, pentru a nu participa la vot sau pentru a vota împotriva moțiunii de cenzură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde