MOȚIUNEA DE CENZURĂ: liberalii sunt pregătiți pentru orice variantă, susține Orban

149
MOȚIUNEA DE CENZURĂ: liberalii sunt pregătiți pentru orice variantă, susține Orban - ddd-1580896337.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban, președinte al PNL, a declarat, referitor la moțiunea de cenzură care urmează să fie dezbătută în Parlament, că liberalii sunt pregătiți pentru orice variantă, menționând că după votul la moțiune va convoca conducerea PNL pentru a lua deciziile care se impun, în funcție de situație, transmite Agerpres. Întrebat la Parlament, înaintea ședinței grupurilor parlamentare reunite ale PNL, dacă are emoții, având în vedere că PSD a anunțat că a strâns numărul de voturi necesare pentru a trece moțiunea de cenzuri, Orban a spus: "Vom vedea".

"După moțiune, în funcție de rezultat, vom convoca conducerea Partidului Național Liberal și vom lua toate deciziile care se impun. (...)Vom convoca conducerea statutară a Partidului Național Liberal și vom lua toate deciziile în funcție de situație. Suntem pregătiți pentru orice variantă", a adăugat Orban.

Parlamentul se va reuni astăzi în ședință pentru a dezbate moțiunea de cenzură depusă de PSD, după angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6316 secunde