Monica Macovei: "M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela"

170
4
Monica Macovei:

Articole de la același autor

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, care și-a anunțat intenția de a candida independent la prezidențiale, crede că seamănă, în multe feluri, cu liderul istoric sud-african Nelson Mandela, mai ales în privința respectării principiilor și a sacrificiului intereselor personale pentru țară. 


"M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela, care nu și-a sacrificat principiile niciodată, care și-a scos poporul dintr-o stare dezastruoasă, pentru care nimic nu a fost imposibil și care a făcut foarte mulți ani de închisoare, s-a sacrificat, și-a sacrificat interesele personale pentru țară. Și mă identific cu toate aceste lucruri", a spus Monica Macovei, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune. 


De asemenea, ea a spus că a luat decizia de a candida la prezidențiale din postura de independent, deoarece niciun candidat de dreapta nu o convinge să-l voteze și că vrea ca "toți hoții și corupții care fură din banul public să meargă la închisoare". 


Comentează știrea

unu
19 august 2014
comunista basista

du-te in africa de sud sa te voteze aia !

Vali
19 august 2014
Monicoasa cea buna?

Numitorul comun ar fi inchisoarea. Mandela a facut multa inchisoare pentru drepturile si libertatile omului,pentru independenta tarii, Moni Maco in schimb,a bagat multi oameni in puscarii si I-a dat pe mainile tortionarilor in cursul vietii ei natangi.

admirator
19 august 2014
nu stiu

daca doamna Monica Macovei poate fi asemanata cu Mandela, dar multi dintre sustinatorii ei pot fi. Doar ca inchisoarea clasica (gratii, incinte inchise, lalala s-a modificat in transformarea intregii societati in inchisoare. Cu supravegherea vecinilor, colegilor rudelor, cu sabotarea oricarei initiative in afaceri, cu boicotarea cartilor sau salarii mizere la eventualul loc de munca... E preferabil sa lupte aici, pentru drepturile celor multi si napastuiti de calaii comunito-securisti si urmasii lor (rosii), decat sa mearga prin Madagascar, unde va intilni proprietatile neoburgheziei comuniste de Constanta... si nu numai. Sigur, de tip mafiot.

Babu
19 august 2014
Iapa in calduri !

Betiva asta care roade paharele care a distrus sistemul judiciar din romania ar trebuie sa stea la ospicie ! Ce rau am ajuns ca natie ! Asta o sa fie judecata asa cum sunt judecati tortionarii !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8864 secunde