"Miza electorală NU este demiterea lui Băsescu, ci salvarea de la pușcărie a lui Mazăre și Constantinescu"

1736
23
Democrat-liberalii constănțeni susțin că, zilele acestea s-au intensificat amenințările USL la adresa reprezentanților PDL din secțiile de vot.

"Din sursele noastre, am aflat că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au obligația față de premierul Victor Ponta, pentru ca acesta să îi scape de pușcărie, să facă în așa fel ca la Constanța să voteze cel puțin 500 de mii de cetățeni. Cu alte cuvinte, la Constanța, miza electorală NU este demiterea lui Băsescu, ci salvarea de la pușcărie a lui Mazăre și a lui Constantinescu, cei care bagă frica și îi amenință pe cetățeni pentru ca aceștia să participe la vot. Din acest motiv, pentru a-și salva pielea de pușcărie, există presiuni din partea USL, atât asupra reprezentanților PDL desemnați în secțiile de votate, cât și asupra observatorilor din partea organizațiilor neguvernamentale, să nu participe la urmărirea exercitării votului", se menționează într-un comunicat de presă transmis redacției.

De altfel, încă de zilele trecute, președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru atrăgea atenția că organizația pe care o reprezintă va monitoriza procesul de votare și va face plângeri penale președinților și delegaților din secțiile de votare care se implică în acțiunea de fraudare.

"USL nu dorește să primească delegații PDL în secții, așadar va încerca să facă tot posibilul ca regulile jocului să nu fie respectate. Mai mult de atât, au ordonat ca în secțiile de vot să nu fie primiți delegații din partea PDL și observatorii din partea ONG-urilor, pentru a se putea frauda. Din informațiile pe care le deținem, suntem siguri că la Constanța, USL încearcă să vicieze rezultatul. Din cauza fricii insuccesului personal al celor doi, se trece la acțiuni de intimidare a angajaților din instituțiile statului și a primarilor din județ, iar disperarea este atât de mare, încât se pregătesc să aplice metode bine puse la punct de fraudare a alegerilor, pentru a obține numărul de

50+1 voturi prin care, astfel, să scape de dosarele grele", se mai spune în comunicatul de presă transmis de PDL Constanța.

Ca urmare a lucrurilor nefirești care se întâmplă în cadrul acestui eveniment electoral, democrat-liberalii au atras atenția asupra acestor aspecte și au solicitat instituțiilor abilitate ca, în ziua votului, să mărească efectivele pe litoral și să urmărească procesul de exercitare a votului.

"Întrucât obiectivul USL este de a frauda alegerile, facem apel către delegații din secțiile de votare, să nu se lase intimidați de tacticile mai puțin ortodoxe sau orice alt fel de presiuni venite din partea reprezentanților USL. Totodată, facem apel către constănțeni să nu se lase manipulați și intimidați, căci miza lui Mazăre și Constantinescu la Constanța este obligarea oamenilor de a participa la vot, pentru a nu răspunde penal pentru faptele comise", mai transmit democrat-liberalii. 

Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Liviu Chilian
27 iulie 2012
Sifiliticul si Spondilimanul, ex-militarati ceausisti

Mazare si Ciordescu("Constantinescu"), fiu de militian tortionar din Ploiesti) sunt tipul diabolic al militaratului ceausist metamorfozat in kkpitalist-cleptomaniac de kumetrie iliesciana. "Institutul" in care au "invatat" acesti doi psihopati-sociopati, avea regim semi-militarat. Precum Bashitler inaintea lor, Sifiliticul si Spondilimanul au invatat arta disimularii inumane, "scoala" mahalagiului Rromarlan, mania borfasului-bisnitar portuar ce cumpara ieftin in Rotterdam si vinde scump in Kustendge. Tragedia legata de numele celor doi atemporali, e ca sunt ultimii, alaturi de Bulgaro-Tziganul cumanizat, Dragnev ot Tele Orman, "baroni" jigano-pesedisti ce'si fac de kap. Ceilalti "baroni" nastasisto-iliescisti au fost marginalizati: Mischie(Katzaon, 150 de kile), Sakelaris(Greco-Tzigan), Oprichnev ot Vrancea(Bulgaro-Tzigan, poponar), Solomon(Jigan), Simiradov(Lipovean). Este um mister cum de mai rezista nepedepsiti Sifiliticul si Spondilimanul! --- In urma cu cateva luni, am scris ca toate semnele comportamentului eratic al Fuhrerului Bashitler, ne spun ca nebunul a intrat in anul mortii - vechi proverb romanesc. Vedem cat de adevarat este ce'am anticipat. De cateva saptamani, de cand Sifiliticul a inceput un serial al...disimularii PUBLICE, in timpul programului de munka ka "primar", in tot soiul de caractere, am tot vrut sa scriu acelasi lucru despre Ferentaranul narcomaniac - sigur, ireversibil, a intrat, si asta, in anul mortii. "Tursimul"(decadenta morbida) pe care guitza el ca'l promoveaza, il va duce'n in trei locuri posibile - la balamuc, la Jilava sau la Hades, ca tot ii place lui sa tzopaie greceste. In ce'l priveste pe Spondiliman, e si el inclus in procesul pe rol al banditilor ce au 'retrocedat' Kustendgea, ca pe mosia lor, criminalilor imobiliari - e vorba de un prejudiciu de 300 milioane euro. Sigur, va fi si el TERMINATI de justitia ce a inceput sa lucreze cat de cat, sub presiunea Jewropenilor, dupa 29 Iulie, cand Bashitler va reveni in forta, pe tronul...fuhreral(pungasilor, ati crezut c'am vrut sa scriu...tronul lui Hades).

admirator
27 iulie 2012
corect!

asta e adevarul, asta trebuie sa stiti despre referendum... felicitari pentru articol!

yorick
27 iulie 2012
despre un golan

La prima suspendare i-am dat o sansa iar el vazandu-ne "prosti" si "viermi" ne-a incalecat . A 2 a oara nu mai tine musiu Basescu ! N-ai invatat nimic din prima ! Te-ai comportat golaneste cu romanii numai ca fii bagat in seama de Merkel & Co.

Constanta
27 iulie 2012
Nu toti suntem tonti

Miza nu e asta, ci aducerea in fata justitiei a Chiorului. Lasa abureala de doi bani. Daca era ceva, de mult erau astia arestati. N-a scapat Nastase, astia niciatat. Vrajeala de ospatar care vrea un bacsis mai mare.

Caraghiosule
27 iulie 2012
Ai mai facut si la alegerile locale

ceva pe langa lege. Ai dat mita electoarala cupoane de medicamente. Acum ce vrei? "USL nu dorește să primească delegații PDL în secții, așadar va încerca să facă tot posibilul ca regulile jocului să nu fie respectate."? Bai tampitule, actul votului nu-i muzeu, sa vina "delegatii" sa se zgaiasaca. Mai mult chiar: atata timp cat voi, Partida De Lasi, v-ati asumat faptul ca nu votati, se poate spune ca incercati sa intimidati pe cei care ar face-o! Tu nu esti cu tot capul la tine, boule!

cercetasu
27 iulie 2012
ptr GIGEL

"SURSELE" voastre pdeliste sunt cumva "butonu 3" care l-a descris presedintele suspendat si care voi nu vreti sa pricepe-ti ca "HOTII STRIGA HOTIIIIIII" un DA hotarat duminica la vot acu noi vb de BASESCU nu de altii adica de JUDECATA POPORULUI de ca sa lipsim de la o judecata dreapta a poporului ptr ca pe CEAUSESCU l-am pierdut l-au impuscat tot ei ca sa nu aflam mai multe decat trebuia si sa pierd o astfel de ocazie? ........

cercetasu
27 iulie 2012
ptr GIGEL chiru

"SURSELE" voastre pdeliste sunt cumva "butonu 3" care l-a descris presedintele suspendat si care voi nu vreti sa pricepe-ti ca "HOTII STRIGA HOTIIIIIII" un DA hotarat duminica la vot acu noi vb de BASESCU nu de altii adica de JUDECATA POPORULUI de ca sa lipsim de la o judecata dreapta a poporului ptr ca pe CEAUSESCU l-am pierdut l-au impuscat tot ei ca sa nu aflam mai multe decat trebuia si sa pierd o astfel de ocazie? ........

nelu
27 iulie 2012
miza

BRAVO !!!!Este adevarat. nu mergeti la vot. asa cum spunea si Paleologul " ce sa facem la vot "? SA DAM BERBECUL PE 2 GISTE ????? nu faceti jocul acestor dezaxati. stati acasa si bucurati-va de vara.

luxxa
27 iulie 2012
corect spus

primarul com rasova a fost la furat 8 ani cu pdl,acum fura cu psd neamtu mihalache va raspunde in fata legii.este un las a plecat la psd oare de ce.

Banias
27 iulie 2012
Sa mori tu, Chirule?!?

Mai bine ne zici ce te califica pe tine un fost ospatar , ptr functia de director la Inspectoratul de Stat in Constructii ? Lasa vrajelile astea, esti un pupincurist fara carte , de care avea nevoie golanul de la Cotroceni. Uita-te si la scafandrul Onaca , curva de Udrea , analfabeta de Eba si Igas , Funeriu , modesta profesoara Stavrositu , etc... Nu vrem sa fim condusi de asemenea prosti !!!

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : De ce nu merg la vot
Pagina a fost generata in 0.2169 secunde