Miron Cozma și-a făcut partid din pensie

445
Fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma, a declarat că, în data de 21 octombrie, va lansa oficial un nou partid denumit "Partidul Social Democrat al Muncitorilor", acțiunea putând fi urmată de o eventuală candidatură la președinție a sindicalistului.
"Pe 21 octombrie, ora 12.00, o să lansez oficial acest partid, care există și cu care intrăm în campanie. Se numește Partidul Social Democrat al Muncitorilor și intră în campania din 2012 și 2014. Ortacii vor fi cu mine.
Eu mi-am dat 11 ani de libertate pentru muncitori, nu pentru corupții din sistemele politice. Nu eu îmi doresc, sunt români care doresc o schimbare reală", a spus Cozma.
El a mai precizat că partidul său va fi unul al oamenilor săraci, în care nu vor fi acceptați securiști sau persoane din fosta nomenclatură comunistă.
"Eu mi-am făcut partid pe pensia mea și pe banii unor amărâți. Nu vor fi fețe vechi, nomenclatură comunistă, foști președinți, securiști, foști miniștri, foști parlamentari. E un partid real al oamenilor săraci", a mai spus Cozma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2498 secunde