Mircea Geoană și-ar putea face propriul partid

371
1
O parte dintre liderii județeni ai PSD, precum și câțiva parlamentari i-au promis sprijin lui Mircea Geoană, dacă acesta va decide înființarea unui nou partid, după iminenta excludere din PSD, la Comi-tetului Executiv din 22 noiembrie.
Potrivit unor surse social-democrate citate de Mediafax, varianta ca Mircea Geoană să înființeze un nou partid, după ce va fi exclus din PSD, a fost discutată în ultimele săptămâni cu mai mulți lideri județeni ai PSD, dar și cu câțiva parlamentari.
Conform surselor menționate, Geoană a primit asigurări că va fi ajutat la înființarea noului partid și, mai ales, la formarea structurilor teritoriale, de la Constantin Nicolescu (președintele CJ Argeș), Silvian Ciupercă (președintele CJ Ialomița), Bunea Stancu (președin-tele CJ Brăila).
Acestora li se adaugă liderii PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, Adrian și Vasile Mocanu, și președinta PSD Călărași, Oana Mizil.
Potrivit negocierilor duse de aceștia cu Geoană, cei menționați nu vor demisiona din partid odată cu excluderea fostului președinte al PSD, însă îl vor susține cu resurse, atât financiare, logistice, cât și umane, pentru crearea structurilor organizatorice ale noului partid al lui Geoană.
În plus, mai susțin sursele citate, Geoană va beneficia și de susținerea unui grup important de primari PSD din județul Dolj.
Președintele Senatului mizează, de asemenea, pe sprijinul unor parlamentari PSD, dar și de trei senatori și deputați ai UNPR și chiar ai PNL.

Comentează știrea

admirator
16 noiembrie 2011
succes!

Romania merita un partid social-democrat corect, deparazitat de mafioti, democrat si proamerican. Sa vedem daca va avea curajul sa-l faca si daca va fi lasat!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Își face Geoană partid ?
Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, cu un picior în afara PSD
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ședință decisivă pentru Geoană
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, exclus din PSD
Pagina a fost generata in 0.2002 secunde