Mircea Diaconu și-a depus candidatura la BEC. "Am peste 400.000 de semnături"

587
Mircea Diaconu și-a depus candidatura la BEC.

Articole de la același autor

Candidatul independent Mircea Diaconu și-a depus, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidențiale, el afirmând la sediul Biroului Electoral Central că apelul său către "cei care mai cred în românism" este de refacere a speranței, a încrederii "în noi și viitorul nostru".


"Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranța, încrederea în noi și viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o șansă, ultima, depinde câți vom fi", a afirmat Mircea Diaconu la sediul BEC.
Potrivit acestuia, alegerile nu trebuie să fie eminamente politice.


"E profund greșit, pentru că un președinte nu e de stânga, nu e de dreapta, un președinte e al tuturor românilor, de la stânga la dreapta și al oricui. Un președinte trebuie să aibă dialog cu absolut orice cetățean, de la pușcăriași până la academicieni, cu toată lumea", a precizat Diaconu, la Digi24, menționând că a depus peste 400.000 de semnături.


El a explicat că este susținut de ALDE și Pro România prin alianța electorală "Un om", ai cărei copreședinți sunt Norica Nicolai și Sorin Cîmpeanu.


"Aceste două partide, la nivel de lider și de întreg, au înțeles că e vorba, în Președinție, de o neutralitate obligatorie și un nepartizanat; participă reprezentanții alianței, Norica Nicolai și Sorin Cîmpeanu. Lăsați orice argument din sfera guvernării. Președintele are cu totul alt culoar. Până acum, președinții au fost eminamente politici și partizani, frânând o bună guvernare și administrare a țării", a spus el, întrebat de ce nu au venit să îl susțină liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, și cel al Pro România, Victor Ponta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5496 secunde