Ministrul Violeta Alexandru: „Noua legislatură vizează un set de proiecte”

245
Ministrul Violeta Alexandru: „Noua legislatură vizează un set de proiecte” - violetaalexandruparlamentare-1607024738.jpg

Articole de la același autor

Priorităţile legislative ale PNL pentru noua legislatură vizează un set de proiecte care cuprind cinci mari obiective, unul dintre acestea fiind corectarea tuturor populismelor, a tuturor legilor călcate în picioare de PSD, a declarat, ieri, Violeta Alexandru, ministru al Muncii.

„În primul rând vom corecta toate populismele, toate legile călcate în picioare de PSD. Sprijinul pentru mediul de afaceri, pentru păstrarea locurilor de muncă anul viitor are nevoie de corectarea tuturor populismelor cu care PSD a tratat iniţiativele guvernamentale. Primul nostru obiectiv este să ne asigurăm că din Parlament toate deciziile guvernamentale beneficiază de sprijinul necesar ca să putem ajuta în continuare atât antreprenorii cât şi românii să-şi păstreze locurile de muncă. În activitatea mea la minister m-am lovit aproape zilnic de o atitudine a PSD menită efectiv să submineze, să facă programele guvernamentale de sprijin pentru antreprenori şi pentru angajaţi să nu funcţioneze. PSD se bucură dacă noi eşuăm şi dacă nu ducem la îndeplinire programele de sprijin pe care le-am iniţiat. Primul scop este să corectăm toată această avalanşă de amendamente care au făcut acte normative ale Guvernului să fie inaplicabile”, a spus Violeta Alexandru într-o conferinţă de presă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3272 secunde