Ministrul Tudose: La rectificarea bugetară nu veți vedea bani tăiați de la investiții

159
Ministrul Tudose: La rectificarea bugetară nu veți vedea bani tăiați de la investiții - tudose01465x390-1500551677.jpg

Articole de la același autor

Rectificarea bugetară va avea multe plusuri și nu vor fi bani tăiați de la investiții, a declarat premierul Mihai Tudose.

"Nu veți vedea bani tăiați de la investiții, va fi chiar o rectificare care va avea multe plusuri", a afirmat Mihai Tudose la Realitatea TV, la finalul unei întâlniri de lucru pe care a avut-o la Mamaia cu reprezentanții patronatului din turism, întrebat despre preconizata rectificare bugetară și dacă vor fi tăiați bani de la investiții.


Întrebat dacă va fi realizat obiectivul creșterilor salariale promise a fi implementate de anul viitor, premierul a susținut că vor fi bani pentru plata salariilor.


"Miliardele de euro care s-au băgat și se bagă în economie vor produce. Încep să se miște rotițele economice. Am auzit și eu strigăte disperate din partea Opoziției: 'vai, din septembrie nu o să mai fie bani de pensii și salarii!'. Este o tâmpenie, iertați-mă, nu există așa ceva. Deci, vom sta în ținta de deficit de 3% fără nicio problemă și vom avea bani pentru toate investițiile majore promise", a declarat Tudose.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2852 secunde