Ministrul Ramona Mănescu, apel important către românii din străinătate

292
Ministrul Ramona Mănescu, apel important către românii din străinătate - ministrulramonamanescu-1564173078.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, face apel la românii din străinătate să se înscrie pe listele de vot, arătând că închirierea de spații pentru secțiile de votare în care au existat aglomerări este o variantă de lucru.


"Aceasta este o variantă de lucru la care ne-am gândit deja pentru acele secții în care au fost aglomerări foarte mari, nu pentru toate secțiile, pentru că trebuie să fim foarte realiști, votarea se va face vineri începând cu ora 12,00, sâmbătă și duminică. Avem o așteptare ca la secțiile mari să vină foarte mulți oameni și este un apel pe care îl fac românilor din afara țării să se înscrie pe listele de vot, pentru că va fi o cheltuială pe care statul român o va angaja în plus față de toate celelalte cheltuieli pentru a închiria spații mari. Ar fi păcat să avem, spre exemplu, o sală de sport cu foarte multe cabine, cu toate facilitățile și să avem un alegător, doi-trei alegători pe zi. M-aș bucura ca românii chiar să vină, să-și arate interesul", a declarat Ramona Mănescu, la Antena 3.
Ministrul de Externe a precizat că în noua legislație au fost prevăzute toate condițiile pentru ca românii din străinătate să poată vota.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde