Milionara de 30 de ani, abonată la banii statului, catapultată în PNL Constanța. Din cauza ei s-a retras Dragomir?

5334
16
Milionara de 30 de ani, abonată la banii statului, catapultată în PNL Constanța. Din cauza ei s-a retras Dragomir? - mariagabrielahorga-1474040855.jpg

Articole de la același autor

La fel ca și celelalte organizații din țară și liberalii din Constanța se pregătesc pentru alegerile parlamentare. Dacă până acum PSD Constanța era filiala care "înghițea ca pelicanul" orice candidat impus de la București, iată că a venit și rândul PNL Constanța să adopte poziția ghiocelului. 


Mai exact, acestora li s-a impus ca tânăra Maria Gabriela Horga, fiica deputatului Vasile Horga, să ajungă cu orice preț deputat de Constanța. Potrivit surselor noastre, Maria Gabriela Horga este membru PNL, dar nu făcea parte din organizația de la malul mării. Recent, după ce ordinul a fost transmis de la centru, ea s-a înscris în PNL Constanța. 


În consecință, pentru a fi siguri că nu vor da greș, iar ordinul va fi executat de liderii de la malul mării, aceasta se va afla prima pe lista alegerilor parlamentare pentru Camera Deputaților la Constanța. 


Impunerea pe loc eligibil a tinerei a deranjat mai mulți liberali deoarece, în acest fel, rămân mai puține locuri eligibile pentru cei care chiar au muncit în filială și cunosc situația din Constanța. De altfel, acesta a și fost unul dintre motivele pentru care unii liberali au ales să-și dea demisia din partid invocând că nu se mai regăsesc în formațiunea politică.


"Dacă și-o doresc atât de mult și vor neapărat să ajungă parlamentar o puteau pune pe liste la București, nu să fie impusă la Constanța. Avem și noi tineri de valoare care pot fi promovați. Tineri profesioniști și implicați în viața politică sau administrativă locală, dar care, desigur, nu dispun de milioane de euro și nici nu au tatăl deputat", a spus unul dintre liberalii constănțeni. 


Pe de altă parte, zilele trecute, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a creat panică printre actualii parlamentari liberali de la malul mării, în momentul în care le-a sugerat că ar fi bine să nu mai candideze niciunul dintre ei, listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie urmând să fie completate cu nume noi. Mai mult, Dragomir a anunțat că, indiferent de opțiunea lor, el nu va mai candida.


Maria Gabriela Horga, tânăra de 30 de ani cu tatăl deputat, a avut o ascensiune profesională fulminantă. Potrivit CV-ului său, la 23 de ani a fost consiliera europarlamentarului Daniel Daianu, în Parlamentul European, iar la 27 de ani a devenit doctor în economie și a urmat mai multe cursuri de perfecționare. 


A ocupat diverse funcții cum ar fi director de cabinet al președintelui ANAF, director de cabinet la Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. În prezent, este membru în diverse Consilii de Administrație ale unor firme și predă la două universități din țară, mai exact, La Academia de Studii Economice București și la Universitatea Ovidius din Constanța. 


Din analiza declarațiilor de avere și interese reiese că este milionară în euro și că a avut mai multe contracte cu statul prin intermediul firmelor unde este asociat sau acționar. Deține terenuri, patru apartamente și două case la Constanța și Târgoviște, locul său natal, bijuterii din aur și ceasuri în valoare de 60.000 de euro, precum și mai multe conturi și depozite bancare, dar și datorii la unele bănci. 


Maria Gabriela Horga este căsătorită cu Alexandru Cârlig, fiul fostului comandant al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Ion Cârlig.


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Un exemplu f prost dat de un actual parlamentar si o directoare de la Curtea de conturi
17 septembrie 2016
Afara cu acest trafic de influenta facut in pnl !?!?

Ati omis un lucru f important sa spuneti: mama ei este director la Curtea de Conturi. Deci inca o Eba bagata pe liste datorita parintilor care au functii f importante. Se impun pe liste beizadelele, pe care daca le intrebi repede la cate firme e in Consiliul de administrare si de privatizare acum - stau si se gandesc. Cand se mai poate ea ocupa de elaborarea legilor corecte si clare in parlament daca are 25 ore pe zi activitate ff intensa cu firmele unde figureaza si cu naveta intre facultati?

Jeguri jeguri jeguri
17 septembrie 2016
Asta e reteta sa ajunga cineva la functii importante? Trageti- vo cu politisti ???

Si fosta administratora de la hotelul Jakkyy dupa ce s-a maritat cu un fost comisar de politie din Cta a ajuns sa fie pusa in functii f importante in ministerul turismului. Acum alta ...., pt ca s-a maritat tot cu un politist trebuie sa fie obligatoriu parlamentar? Alo, organele statului care ar trebui sa va sesizati pt aceste lucruri, ce faceti- DORMITI ?

pasaroiul
17 septembrie 2016
" pasarica, muta-ti cuibul"

Acum secretarele se numesc "consilier", "director de cabinet" ?

cupan
17 septembrie 2016
UITE

DE CE NU VOTEZ CU PNL

jiji
17 septembrie 2016
m

Acum vedeti si voi cate parale face politia din Constanta.Politia ii apara si protejeaza pe politicieni cand fura si acum culeg rezultatele.Si apoi politistii se plang ca nu sunt respectati.Mafie in toata regula in orasul nostru.

Nu exista dna in cta sau sunt f f c.......???
17 septembrie 2016
Era clar de

Ce nu vor instalarea de camere video pe strazi si dau comunicate ca infractionalitatea scade, cand de fapt sunt rapiti copii din zona garii si violati prin diferite sate, sunt agresate si masinile in Mamaia de fata cu politisti. Dar ei nu vor camere. Dar cand ies la pensie aflam ca se apuca sa construiasca blocuri cu 8 etaje din salariul lor de bugetari !!!!?????

Murphy
17 septembrie 2016
Bai cretinilor care comentati aiurea !

Bai cretinilor care comentati aiurea, Cms.Sef Carlig Ion, sau nea Ion, a fost cel mai bun sef al Politiei din Constanta, a ajutat o multime de oameni sa-si revina psihic si nu i-a bagat la puscarie imediat cum i s-a sculat lui X sau lui Y sa-i aresteze. Nea Ion Carlig a ramas in sufletele noastre ca fiind un mare om cu un mare caracter. Felicitari copilului lui, sa fie mandru de tatal sau ! Despre fetita asta numai de bine, e tanara si trebuie sa preia haturile din mainile golanilor care se numesc PNL-isiti, sa faca o noua ordine in societatea romaneasca. Succes draga Maria Gabriela Horga, nu te cunosc dar sper sa reusesti in politica romaneasca plina de scaeti !

@Murphy
17 septembrie 2016
Murphy a spus altceva

Tu esti un Murphy ratat.Uite ce a spus el referitor la PNL Constanta:Daca ceva poate merge prost, va merge prost./Daca ceva nu poate merge prost, va merge prost./Daca sti ca ceva nu poate merge prost si iti iei toate masurile de precautie corespunzatoare, atunci altceva va merge prost./Cand lucrurile merg prost undeva, au tendinta sa mearga prost oriunde./Lucrurile care merg prost nu se termina niciodata./Lucrurile merg mai prost sub presiunea preocuparii de a le face sa mearga bine./DACA UN LUCRU ESTE FACUT PROST EL DEVINE CORECT.(ca in cazul de fata)./Lasate in voia lor, toate lucrurile merg din rau in mai rau......Iar romanul spune ca asa se intampla cand e sa se aleaga praful de acest partid.Adio PNL !

Răspuns la: Bai cretinilor care comentati aiurea !
Adăugat de : Murphy, 17 septembrie 2016
Bai cretinilor care comentati aiurea, Cms.Sef Carlig Ion, sau nea Ion, a fost cel mai bun sef al Politiei din Constanta, a ajutat o multime de oameni...
Liviu Chilian
17 septembrie 2016
Liberabiatii sunt Satana ce pârjolește Sufletul Romanesc!

Contaminați de Katzaonul Satanic Athanasiadis("Tariceanu"), liberabiatii sunt CIOCLII creștinului ortodox Roman. Nici Nicolae Caraiman(Kkrol II) nu a fost atât de PROMISCUU, degradat moral si pervers așa cum e acest nebun de legat, Athanasiadis, "parintele" promiscuității Liberabiate din Rromarlania. De neînțeles de unde atâta Nebunie a promiscuității la muierile liberabiate in frunte cu Gorghiu! Si bashitlerista Boagiu, Greco-Tziganca prostituata, s'a convertit la liberabiatism. Muierusc'asta smintita, Hoarcă, e VICTIMA "parinților", in primul rând. Ei i'au pervertit sufletul, impingand'o in Cloaca Maxima a kkpIUDAlismului politicastru. Primul ei...mentor a fost Daianu, un seKurist ceaușist satanic, un FUDUL prostovan ce se erijează in...finantist, fost sinistru. Hoarcă a fost...konsiliera lui. Așa se spune acum la secretara prostituata. O anume Tusa, muierusca de pe centura liberabiata din Tampitople, a demisionat din gashka. S'a saturat de...sula liberabiata. Sic! Kustendilimanii au, totuși, puterea votului. Sa n'o voteze! E posibil sa fi fost trimisa la Kustendgea pesedizda, ca sa scape de ea. Știind ca nu va fi aleasa

sa iesim in strada? in tarile din ue s-a ajuns la democratie dupa f multe demonstratii in strada
17 septembrie 2016
Ulii care-si disputa banii statului

Daca era atat de buna candida la Bucuresti alaturi de Romcontrol, dar acolo Andreea Paul Vass nu o vrea sa-i faca concurenta (tot la banii de la stat). De fratii Paul nu poate trece nici macar ea cu politia ei si cu masa si tasu.

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.728 secunde