Mihai Tudose se va duce personal cu demisia la Palatul Cotroceni

152
1
Mihai Tudose se va duce personal cu demisia la Palatul Cotroceni - mihaitudose93764800-1516094820.jpg
Premierul demisionar Mihai Tudose vrea să îi înmâneze personal demisia sa președintelui Klaus Iohannis, au declarat, pentru Realitatea TV, surse guvernamentale.


Guvernul a informat luni seara că adresa oficială privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marți la Administrația Prezidențială. 


"Premierul Mihai Tudose și-a înaintat în această seară demisia din funcție, urmând ca, potrivit Legii de organizare și funcționare a Guvernului, să fie transmisă Administrației Prezidențiale, în cursul zilei de mâine, o adresă oficială în acest sens", se arăta în comunicatul Executivului.

Potrivit sursei citate, ulterior, președintele Klaus Iohannis va emite decretul de vacantare a postului. 


"Conform procedurilor, președintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcție a prim-ministrului Mihai Tudose și va emite decretul de vacantare a postului, precum și decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidențiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial", preciza comunicatul Executivului.


Comentează știrea

Karin
16 ianuarie 2018
Recrutam moderatori

Recrutam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3274 secunde