Stă în banca lui

Mihai Petre a refuzat oferta PP-DD de a candida pentru Parlament

782
Mihai Petre a refuzat oferta PP-DD de a candida pentru Parlament - confpdlmihaipetre41-1350410892.jpg
Deși în ultima vreme s-a vehiculat posibilitatea revenirii fostului democrat-liberal Mihai Petre în viața politică în calitate de candidat la alegerile parlamentare din partea PP-DD, acest lucru nu se va întâmpla.


"Am luat decizia de a nu candida la aceste alegeri parlamentare din partea PP-DD. Le mulțumesc pe această cale domnilor Gică Slabu și Marian Vasiliev atât pentru aprecierea persoanei mele, cât și pentru oferta clară și corectă pe care mi-au înaintat-o, dar pe care am declinat-o în cursul zilei de ieri. Mi-am dorit să candidez la aceste alegeri parlamentare din partea dreptei unificate, însă din motive ce nu țin de dorința mea și nici de intenția declarată de a intra în competiție cu cei mai puternici candidați ai USL, acest lucru nu este posibil. Consider cât se poate de normal ca după aproximativ 10 de ani de activitate politică asiduă derulată în interiorul Partidului Democrat și Partidului Democrat Liberal să fi candidat în primul rând din partea acestui partid. Dacă acest lucru nu a fost posibil din motive independente de voința mea, atunci am considerat că la fel de normal ar fi fost să candidez din partea dreptei unificate, lucru care, de asemenea, independent de voința mea, nu a fost posibil. Munca depusă și sufletul pus în cele zece campanii electorale, elemente dublate cu structura mea politică și ideologică de dreapta, mă determină să declin oferta PP-DD", a spus Mihai Petre.

El a mai precizat că, până la revenirea în viața politică, va utiliza întreaga sa experiență în calitate de comentator echidistant și consultant politic.

Mihai Petre a fost exclus din PDL Constanța în luna iunie a acestui an, după ce Consiliul de Coordonare Județean (CCJ) al PDL Constanța a votat această propunere venită din partea președintelui PDL Constanța, Christian Gigi Chiru.

Motivul pentru care a fost dat afară din partid l-a constituit faptul că, la alegerile din 10 iunie 2012, el au făcut campanie electorală pentru contracandidatul lui Chiru, mai exact pentru Claudiu Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde