Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentantul permanent al României pe lângă Consiliul Europei

232
Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentantul permanent al României pe lângă Consiliul Europei - lupuintalnire2-1637607545.jpg

Articole de la același autor

Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța, a avut o întrevedere cu Răzvan Rusu, reprezentantul permanent al României pe lângă Consiliul Europei.

Discuțiile s-au axat pe poziția geostrategică a regiunii noastre, investițiile străine și creșterea vizibilității județului Constanța.

„O legătură strânsă cu misiunile diplomatice ale României, din străinătate, este deosebit de importantă. M-am întâlnit cu Reprezentanța Permanentă a României de la Strasbourg, pentru a discuta despre importanța atragerii de investitori în județul nostru. De asemenea, am discutat și despre vitalitatea fondurilor europene nerambursabile, punând pe agendă o serie de proiecte, ce pot fi realizate din fonduri, pentru creșterea calității infrastructurii județene, dar și a vizibilității acestuia. Am convingerea că vom avea în Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Consiliul Europei un bun colaborator pe ariile sale de competență”, a declarat Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6322 secunde