Mihaela Andrei, noul vicepreședinte al femeilor liberale din Constanța

626
Mihaela Andrei, noul vicepreședinte al femeilor liberale din Constanța - mihaelaandreipnl2-1591894740.jpg

Articole de la același autor

Organizația de Femei Liberale a Municipiului Constanța s-a reunit, zilele trecute, în cadrul unei acțiuni a partidului. Printre altele, Mihaela Andrei a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al organizației.

"Două evenimente importante s-au petrecut, aseară, la ședința conducerii OFL Municipiul Constanța. Colega noastră consilier municipal Mihaela Andrei a devenit vicepreședinte a OFL Municipiu Constanța. O poziție meritată din plin, având în vedere implicarea atât în viața de partid, cât și în viața comunității. Îi doresc mult succes și sunt convinsă că o să colaborăm foarte bine împreună", a transmis, pe Facebook, președintele Organizației de Femei Liberale a Municipiului Constanța, consilierul local Adriana Câmpeanu, referitor la primul eveniment.

În ceea ce privește al doilea moment important al întâlnirii, membrele liberale de la malul mării au avut plăcerea de a avea în mijlocul lor unul dintre cei mai dedicați medici de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Mai exact, este vorba despre Irina Magdalena Dumitru, care a primit un buchet cu flori și o plachetă cu un mesaj de mulțumire.

"Am avut plăcerea să recompensăm modest un om care a dovedit, în perioada tulbure în care ne-am confruntat cu noul coronavirus, că profesionalismul și iubirea de oameni nu cunoaște limite. Vorbesc despre colega mea și unul dintre cei mai apreciați medici infecționiști din România, doctor Irina Dumitru. A fost unul din medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase care a luptat neobosit cu noul coronavirus și a salvat viețile multor constănțeni infectați. Respect, Irina Magdalena Dumitru!", a mai transmis Adriana Câmpeanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.8697 secunde