Mesajul PSD pentru noul lider al PNL: „Cîţu, te așteptăm la moțiune!”

395
Mesajul PSD pentru noul lider al PNL: „Cîţu, te așteptăm la moțiune!” - psddupacongres-1632662512.jpg
Social-democraţii i-au transmis premierului Florin Cîţu, după ce a fost ales în funcţia de preşedinte al PNL, că îl aşteaptă în Parlament la moţiunea de cenzură.

„Cîţu, te aşteptăm la moţiune!” - acesta a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD, la scurt timp după anunţarea rezultatelor votului de la congresul PNL pentru alegerea preşedintelui liberalilor.

Ulterior, președintele PSD Marcel Ciolacu a criticat organizarea Congresului PNL în context epidemic și prezența lui Klaus Iohannis la eveniment. „Nu a fost Congresul PNL, a fost un festival al Covidului”, a spus Marcel Ciolacu.

În altă ordine de idei, liderul PSD a precizat în ce condiții PSD va semna moțiunea de cenzură depusă de AUR și USR-PLUS.

„Marți, așteptăm decizia CCR-ului și dacă în decizie se spune că este conflict constituțional vom depune în aceeași zi moțiunea de cenzură a Partidului Social Democrat cu semnăturile sau fără semnăturile celor de la USR sau de la AUR. Dacă decizia CCR-ului spune că nu a existat conflict, Partidul Social Democrat, în totalitatea membrilor Parlamentului României vor vota moțiunea deja depusă de USR și AUR. Nu mai poate să stea un prim-ministru care a încălcat toate legile României și toate legile de bun-simț”, a declarat Marcel Ciolacu la un post de televiziune.

Pe 28 septembrie, Curtea Constituțională a României va judeca conflictul constituțional dintre Parlament și Guvern pe tema moțiunii de cenzură, sesizat de premierul Florin Cîțu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.59 secunde