Mesajul PSD pentru noul lider al PNL: „Cîţu, te așteptăm la moțiune!”

Duminică, 26 Septembrie 2021, 16:05
345
Social-democraţii i-au transmis premierului Florin Cîţu, după ce a fost ales în funcţia de preşedinte al PNL, că îl aşteaptă în Parlament la moţiunea de cenzură.

„Cîţu, te aşteptăm la moţiune!” - acesta a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD, la scurt timp după anunţarea rezultatelor votului de la congresul PNL pentru alegerea preşedintelui liberalilor.

Ulterior, președintele PSD Marcel Ciolacu a criticat organizarea Congresului PNL în context epidemic și prezența lui Klaus Iohannis la eveniment. „Nu a fost Congresul PNL, a fost un festival al Covidului”, a spus Marcel Ciolacu.

În altă ordine de idei, liderul PSD a precizat în ce condiții PSD va semna moțiunea de cenzură depusă de AUR și USR-PLUS.

„Marți, așteptăm decizia CCR-ului și dacă în decizie se spune că este conflict constituțional vom depune în aceeași zi moțiunea de cenzură a Partidului Social Democrat cu semnăturile sau fără semnăturile celor de la USR sau de la AUR. Dacă decizia CCR-ului spune că nu a existat conflict, Partidul Social Democrat, în totalitatea membrilor Parlamentului României vor vota moțiunea deja depusă de USR și AUR. Nu mai poate să stea un prim-ministru care a încălcat toate legile României și toate legile de bun-simț”, a declarat Marcel Ciolacu la un post de televiziune.

Pe 28 septembrie, Curtea Constituțională a României va judeca conflictul constituțional dintre Parlament și Guvern pe tema moțiunii de cenzură, sesizat de premierul Florin Cîțu.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3452 secunde