Mesajul președintelui pentru români, cu ocazia Crăciunului

192
2
Mesajul președintelui pentru români, cu ocazia Crăciunului - traianbasescu2-1387972714.jpg
Președintele Traian Băsescu și soția sa, Maria, au ajuns, marți, în stațiunea Predeal, unde își vor petrece sărbătorile de Crăciun. Familia prezidențială va locui în vila de protocol din această stațiune.


În 2012, președintele Traian Băsescu a petrecut Crăciunul tot la Predeal, unde a fost văzut plimbându-se cu snow-mobil-ul. Ulterior, președintele și familia sa au sărbătorit Anul Nou în stațiunea Covasna. Mesajul de Crăciun al președintelui: Să ne gândim la cei care au nevoie de compasiunea noastră


"Fie ca marea sărbătoare a Nașterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranța și bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunitățile din diaspora Și, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea și solidaritatea noastră.!", se spune în mesajul de Crăciun , postat marți, pe site-ul Administrației Prezidențiale. Președintele ureză: "Un Crăciun cu bucurie și sănătate! La mulți ani!", scrie Mediafax.


Comentează știrea

GHEORGHE
25 decembrie 2013
MESAJUL PREAFERICITULUI PATRIARH DANIEL

Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, cu prilejul Anului Nou și cu prilejul sărbătorii Botezului Domnului vă dorim tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie întru mulți și binecuvântați ani!"

vasile
31 decembrie 2013
basescu

se ne sugi la car domnule presedinte , foarte respectuos !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.359 secunde