Membrii PSD Cumpăna, ajutoarele lui Moș Crăciun

432
Membrii PSD Cumpăna, ajutoarele lui Moș Crăciun - 80871179111599964873539691409956-1577183153.jpg
Din dorința de a oferi un strop de fericire si lumină în sufletele copiilor care provin din familii cu probleme financiare, membrii Organizației Comunale Cumpăna a Partidului Social Democrat, au încercat să fie mai aproape de cei mici. Astfel, 10 copii din comuna Cumpăna au primit în dar obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, rechizite și dulciuri. Evenimentul a avut loc la sediul Organizației Comunale a PSD Cumpăna, în ziua de luni, 23 decembrie 2019.


Prin aceste daruri, reprezentanții Organizației Comunale a PSD Cumpăna au încercat să aducă în inimile acestor copii bucuria sărbătorilor de iarnă, venind în ajutorul lui Moș Crăciun. 


"Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit, este dragoste, dorința de a trăi împreună, de a dărui. Crăciunul e iubire, emoție, mângâiere sufletească, bunătatea și compasiune. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să prețuim pacea și bunăvoința, să oferim, din plin, compasiune. De Crăciun, toată dragostea și bucuria pe care o dăruim celorlalți se întoarce, în mod miraculos, înapoi.  Cu cât dăruim mai mult cu atât vom fi mai iubiți", a transmis Mariana Gaju, presedintele PSD Cumpana.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6578 secunde