Mazăre pretinde că are "sânge" pentru șefia PSD

287
Radu Mazăre, edilul-șef al Constanței, a declarat, ieri, că i s-a propus în mai multe rânduri să candideze la conducerea Partidului Social-Democrat și că nu exclude această variantă deoarece, susține el, PSD are nevoie în acest moment de "unul cu sânge". "Unul ca mine", a venit completarea primarului, care a precizat că se mai gândește la acest aspect. Pe un ton persiflant și cu previzibila sa ironie, șeful administrației publice locale a întrebat retoric: "Poți să știi dacă nu mă îmbrac militar și candidez?!?". Argumentul pe care tot Mazăre
l-a dat privitor la eventuala sa candidatură pentru șefia partidul pe listele căruia a câștigat al treilea mandat de edil-șef al Constanței a fost că, de regulă, atunci când se înscrie într-o luptă, adună voturi: "Eu, de obicei, când candidez, adun voturile".
Cu toate acestea, afirmațiile primarului au fost făcute pe un ton de glumă, el menționând că, în contextul în care nu va candida chiar el, nu s-a hotărât încă pe cine va susține pentru conducerea partidului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.88 secunde