Claudiu Palaz:

"Mazăre e disperat"

5932
44

Potrivit unui comunicat de presă, afișajul stradal al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a fost, din nou, vandalizat. În cursul acestei zile, personajul pe care autorii îl numesc simbolic "desfortificatorul" a fost surprins de o echipă de militanți ai UNPR în timp ce-și manifesta "talentul artistic" pe afișele postate pe spațiul electoral din vecinătatea Primăriei municipiului Constanța. Membrii UNPR au solicitat imediat intervenția reprezentanților Poliției Locale, aflați în vecinătatea evenimentului.
"Așa cum era de așteptat, întrucât Poliția Locală este doar o prelungire a primarului Ma-zăre, aceștia nu au întreprins niciun fel de măsură coercitivă", se arată în comunicatul emis de Palaz. Mai mult de atât, acesta a precizat: "Legătura dintre primarul Mazăre și desfortificatorul instigator este de notorietate. Nu mă miră și nu mă surprinde niciun fel de atac din partea actualului primar, indiferent cât de murdar este acesta. Un primar sigur că va câștiga alegerile, așa cum pozează actualul edil, nu se comportă astfel. Mazăre știe foarte bine că o prezență masivă la vot a constănțenilor înseam-nă că se va muta cu gașca lui în Madagascar. Acesta este și motivul pentru care Mazăre, prin desfortificatorii săi, îmi blochează vizibilitatea elec-torală oriunde și oricum poate".



Comentează știrea

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Daniel
18 mai 2012
Sunt convins!

Sigue ca Mazare e disperat. Cand se uita cat de patetic poti fi. Nu mai sti ce sa faci pt un vot in plus. Ai promis ca ajuti tu echipa Farul doar,doar iei voturi de la suporteri. Inschimb ai luat injuraturi. Mai baieti sa mai repet ce stiti deja? Sunte-ti deja haliti de Mazare.

chrissy
18 mai 2012
pe cine haleste mazare

halti de mazare suntem noi astia din constanta daca mai iese inca un mandat...

am
18 mai 2012
minciuni

ai promis ca nu se va face ghetoul din tomis nord.. si iata-l mai are putin. Minciuni electorale.

DNA
18 mai 2012
PALAZ ARESTAT!

Ce credeti ca va spune domnul fost prefect cu privire la tranzactiile imobiliare facute ce nu au acoperire financiara sustenabila??? De unde are bani sa cumpere atatea terenuri? din salariu....sic! ca afaceri si proprieteti declarate in afara de cea de la Targoviste nu exista....ITI CAM BAT CLOPOTELE, DOMNULE PALAZ!!!!

Dan
18 mai 2012
Pretul apei

Ce-mi place mie mai mult si mai mult la toti care joaca rolul de contracandidati ai mumieisida si ai butoiuluistalinskaya e ca toti spun poezii si nici unul nu spune nimic de ceea ce ii arde mai tare pe toti constantenii: pretul criminal al APEI POTABILE care e de aproape trei ori mai mare decit in alte judete; -pretul APEI DE CANALIZARE care e de peste doua ori mai mare decit pretul APEI POTABILE in alte judete, ceea ce e strigator la cer, deci de 5-6 ori mai mare decit pretul apei de canalizare in alte judete(!!!); -cantitatea de apa de canalizare care e egala cu cantitatea de apa potabila, ceea ce se numeste TILHARIE PE FATA.

rzvan
18 mai 2012
ne pasa ca cta

ca de obicei mazare da dovada de incultura! vota-ti Gigi Chiru!

alex_ionut
18 mai 2012
Palaz singura solutie

D-l Palaz este singura alternativa pentru primaria Constanta, a facut deja multe lucruri bune ca prefect, s-a batut si se bate cu administratia Mazare, pentru binele acestui oras. In aceasta campanie, Mazare si oamenii lui comit abuzuri incredibile, disperati ca pierd primaria!!!

alin
18 mai 2012
mazare... lasa-ne !

multumim actualului primar pentru probleme, nu? palaz e singurul care ii face fata, si are cu ce. A facut multe ca prefect, e singurul care s-a batut si se bate cu mazare. va place sau nu, palaz il descalifica!

oarecare
18 mai 2012
help!

greu o sa scapam de caracatita impanzita de Mazare! Si cel mai rau este ca nici nu vrem sa scapam de el. Halal de oras, halal de cetateni ai orasului!

maria
18 mai 2012
VOTEZ PALAZ

Un idiot la fel ca Mazare si daca rup si distrug afise, PALAZ oricum va iesi PRIMAR. Constantenii il sustin!!!

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2032 secunde