Cu frica executării silite în sân

MAZĂRE CAUTĂ SALVAREA CONSTANȚEI LA... AVOCAȚI

2529
9
MAZĂRE CAUTĂ SALVAREA CONSTANȚEI LA... AVOCAȚI - sedintaconsiliullocal11-1349811422.jpg
Consiliul Local Constanța se reunește, astăzi, la ora 12.00, la Hotel Malibu din Mamaia, în ședință ordinară, pentru a discuta cele 23 de proiecte aflate pe ordinea de zi, printre care și unul de importanță pentru stabilitatea bugetului primăriei, referindu-ne la inițiativa prin care se dorește contractarea unor servicii de avocatură necesare reprezentării municipalității în procesul cu Fin.Co.Ge.Ro.

La punctul unu, membrii CL vor trebui să-și acorde votul pentru rectificarea bugetului municipal pe anul 2012. Acest proiect este urmat de o inițiativă prin care se dorește acordarea unui sprijin Bisericii Sfântul Mare Mucenic Pantelimon. Tot astăzi, va fi supus la vot și proiectul prin care se urmărește îmbu-nătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului.

Pe ordinea de zi a ședinței, se află și un proiect privind programul de construcție al locuințelor modulare din Campusul Social "Henri Coandă". De asemenea, membrii consiliului municipal vor vota un proiect ce vizează organizarea și desfășurarea evaluării managementului Muzeului de Artă Populară.

Unul dintre cele mai importante proiecte pe care consilierii le vor dezbate face referire la contractarea unor servicii de consultanță juridică, pentru apărarea interesele munici-palității în procesul de 13 milioane de euro cu compania de construcții Fin.Co.Ge.Ro. Pierderea acestui proces ar reprezenta o "faultare" gravă a bugetului local și ar putea bloca majoritatea proiectelor desfășurate la nivelul Constanței. Reamintim că mulți dintre "actanții" scenei politice și administrative locale au acuzat conducerea primăriei de "rea voință" în ceea ce privește procesul menționat, precizând că multe dintre înfățișările în instanță au fost pierdute din cauză că avocatul municipalității nu s-a prezentat.

Revenind la ședința de astăzi, membrii CL vor supune la vot și proiectele privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru pietruirea și asfaltarea străzii Moților, din cartierul Palas, și străzii Dumbrăveni, din Palazu Mare. Consilierii vor trebui să spună dacă sunt de acord sau nu cu aprobarea protocolului încheiat între Consiliul Județean Constanța și Serviciul Public de impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța cu privire la cotizația ce trebuie plătită pentru utilizarea drumurilor județene.

Mai mult de atât, conducerea municipalității a introdus pe ordinea de zi un proiect care vizează achiziționarea serviciilor de asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Serviciului Public de impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.

Sărbătorile de iarnă, pregătite din timp

Conducerea Primăriei Constanța dorește să reglementeze încă de pe acum modul în care vor fi organizate la nivelul municipiului nostru manifestațiile dedicate sărbătorilor de iarnă, să completeze inventarul bunurilor care aparțin domeniului privat al municipiului, să transmită fântânile din stațiunea Mamaia din gestiunea delegată a SCIL Confort Urban SRL și să colaboreze cu SC RVD și Pensionarii SA pentru proiectul "Magazinul Pensionarului". 

Comentează știrea

NELU
10 octombrie 2012
DE STIUT

1. Se pun in executare sentintele DEFINITIVE, ( adica, care au trecut printr-o cercetare judecatoreasca, au fost administrate probe, concluzii avocatiale) apoi, legalizate, investite cu formula executorie si se merge pe principiul cunoscut de toti "res iudicata pro veritate habetur" 2. Ei sunt deja la faza de executare silita in care au facut cerere sa primeasca clementa de a esalona plata deci nu aduc lucruri noi pentru exonerare de plata. 3. Banii contribuabililor dati pe case de avocatura cand au juristi si cand ce era de discutat s-a discutat (tot cu avocati s-a mers pana aici) , sunt, mai exact, sunt buni de plata, Iar banii ce se vor da de "cautatorii" de casa avocatiala tot IMPUTABILI SUNT. Hei, Curtea de Conturi !!!!.

CONSILIERII LOCALI,PRIMARUL SI.....
10 octombrie 2012
....PROCURORII DNA

SA FIE CERCETATI TOTI CONSILIERII SI PRIMARUL PENTRU ATENTAT LA SIGURANTA SI SECURITATEA CONSTANTENILOR.AU MARIT PANA LA NESIMTIRE PRETUL GIGACALORIEI,FARA SA FACA UN MINIM DE EFORT,SA -L REDUCA SI SA-LMICSOREZE.ESTE CRIMA PE FATA.SA VERIFICE PROCURORII DNA SI ACTELE PRIMARIEI C-TA SI ACEASTA CASA DE AVOCATURA CARE MANANCA SI TOACA BANII CONSTANTENILOR !

Ion V.Ion
10 octombrie 2012
Trupa Fin.Co.Ge.Ro. srl

Ce vedem noi este un simplu spectacol de teatru regizat de primar. Nu va mai chinuiti degeaba. O replica din finalul spectacolului va suna cam asa: "Primaria a pierdut procesul cu Fin.Co.Ge.Ro srl.Nu putem bloca proiectele initiate de primarul Radu Mazare.Pierderea acestui proces reprezinta o "faultare" gravă a bugetului local. Sarmanii orasului ajung din nou pe drumuri.Nu avem bani pentru ajutoare sociale si pentru subventii la incalzire. Constantenii ingheta in casele lor.Cu parere de rau va spunem ca nu exista alta solutie.Consiliul Local Constanta a hotărât cu unanimitate de voturi vanzarea falezei Modern si a unor terenuri din Peninsula". Aplauze la final. Multimea striga:Uraaa ! Traiasca Radu Mazare ! Traiasca primarul constantenilor ! Traiasca primarul inimilor noastre !

un constantean
10 octombrie 2012
Ce mai face măscărici

Spunea că face el un CET nou. Cine dracu l-a votat pe ăsta eu nu înțeleg.

gogu
10 octombrie 2012
haha

de rasul lumii

Relu
10 octombrie 2012
De bine

Si barbatul directoarei Trentea are contract de asistenta juridica la SPIT . Oare.....?

DAR LIZETA.....
10 octombrie 2012
....DAR LIZETA....

...CUM CARELIZETA ???? LIZETA,MOSER,PROXENETA GRASANA CARE II PLASEAZA FETITE SIDOASE LUI MAZARE,NU ESTE MARE JURISTA IN PRIMARIE ? MI-E SCARBA SI IMI VINE SA VOMIT.AJUTOOOOOR !

admirator
11 octombrie 2012
vrea sa aduca si CET-ul

ca reteaua de troleie, tramvaie si Cazinoul? Si avocatul asta, cati bani va mai manca? Il platesc juristii primariei? sau mazarica, din banii lui?

NELU
11 octombrie 2012
Pentru nr. 8

Sa fim clari !. Primaria, institutie importanta, conform organigramei are serviciu special denumit OFICIUL JURIDIC in care conform schemei de personal ORGANIGRAMEI sunt angajati oameni calificati, absolventi de DREPT, unii au si master si doctorat. Acesti juristi, conform fisei de post raspund si TREBUIE sa se prezinte la procese pt ca asta este treaba lor. Angajarea de case de avocatura, ca institutie BUGETARA care te plangi ca n-ai nici bani sa cumperi hartie de scris pt loucru, nici pixuri, dar dai banii in dementa pe case de avocatura, si intr-un caz in care procesul este mort !!!. , ce jocuri sunt ?! repet plata caselor avocatiale este IMPUTABILA 100%.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Licitație la Primăria Constanța
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : Cât ne va costa încălzirea la iarnă
Pagina a fost generata in 0.3331 secunde