Premierul Emil Boc:

"Mazăre a devenit mascota USL"

1380
1

Premierul Emil Boc le-a spus, sâmbătă, tinerilor pedeliști că USL este patronată de Ion Iliescu, "Patriarhul roșu" al Uniunii, și că liderul PNL, Crin Antonescu, și-a vândut partidul PSD-ului pentru visul iluzoriu de a ajunge șef al statului.

"Cu cine defilează astăzi alianța socialistă sau Uniunea Social Liberală? Sunt patru personaje emblematice pentru alianța socialistă: Mazăre, care a devenit mascota USL cu costume fistichii și fete în fundal, Năstase, baron al corupției și simbol al acesteia care este, de fapt, liderul de facto al PSD, Ion Iliescu, «Patriarhul roșu al USL», al alianței socialiste, fără binecuvântarea căruia nu se întâmplă nimic în ograda socialist-populistă și, evident, cu Voiculescu. Aceș-tia sunt oamenii care contează cu adevărat în USL. Pe lângă ei, pe cât de vocali, pe atât de decorativi, Ponta și Antonescu", a susținut Emil Boc, la Școala de Vară a tinerilor pedeliști de la Eforie Nord.
Premierul a mai spus că, la USL, involuția se propagă cu viteza luminii și că asta este alternativa pe care o oferă opoziția, o reîntoar-cere la trecutul de care românii au crezut că au scăpat definitiv în 2004.
"La USL, involuția liderilor se propagă cu viteza luminii, Ponta este mai slab decât Geoană, iar Geoană este o lumină pe lângă Ponta. În PSD, chiar și generația tânără reprezintă trecutul. Cel mai bun exemplu e Ponta, cel mai bun exemplu prin care generația tânără reprezintă trecutul. Ponta a readus în prim-planul PSD și USL oamenii trecutului, Iliescu, Năstase, Voiculescu. Marea schimbare în PSD a fost înlocuirea lui Geoană cu Iliescu și Năstase, prin intermediul lui Victor Ponta", a mai afirmat președintele PDL.

Boc a mai spus că Antonescu a vândut PNL social-democraților.
"Unde este PNL? Vă spun ardelenește: pe nicăieri. Acolo este PNL. Dacă merg pe direcția în care merg acum, PNL se desființează, oricum PSD va înghiți din punct de vedere ideologic și doctrinar PNL, în acest moment PNL s-a topit din punct de vedere doctrinar în PSD. Eu cred că Antonescu, din dorința nemărginită de a ajunge președinte al României, a vândut PNL-ul lui Iliescu și Năstase. Generația tânără din PNL nu va permite la nesfârșit acest lucru, eu cred că generația tânără din PNL va fi prima care va da semnalul eliberării PNL de sub ocupația pesedistă. De aceea, dragi colegi pedeliști, pregătiți-vă ca, după alegeri, să construiți punți de legătură cu colegii voștri de generație din PNL care mai cred în aceste valori, pentru că sunt convins că generația tânără din PNL nu dorește să sacrifice viitorul pentru viitorul iluzoriu al lui Antonescu, acceptând com-promiterea totală a acestui partid", a mai explicat Boc.
În acest context, Emil Boc s-a declarat convins că PDL va câștiga alegerile în 2012, în același timp lăudându-i pe o parte din democrat-liberalii care au pus umărul la integrarea României în UE și au fost artizanii tuturor proiectelor majore ale României.



Comentează știrea

rex
5 septembrie 2011
Limbricul

Tu esti mascota prostiei si al slugarniciei. Daca ai putin creier te-ai uita in oglinda si ai vedea cat esti de mic si tampit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde