Mazăre a dat ordin parlamentarilor: Aduceți Portul Constanța la mine!

887
5
Mazăre a dat ordin parlamentarilor: Aduceți Portul Constanța la mine! - w560xh316radumazare-1349898185.jpg
Deputații de Constanța vor depune la Parlamentul României o propunere legislativă prin care acțiunile de 60% deținute de Guvern să fie transmise administrației locale, respectiv Consiliului Județean Constanța și primăriilor "cu ieșire la mare". Declarația a fost făcută de primarul Constanței, Radu Mazăre, care a explicat și cum anume vor fi împărțite cele 60 de procente. 

"Acum, acțiunile Administrației Portului sunt împărțite astfel: 20% le are Fondul Proprietatea, 20% le are municipalitatea și 60% le are Guvernul României. Deputații noștri de Constanța vor depune în Parlament - sigur, nu va fi votată până la alegeri, dar dacă vom avea majoritate discutăm cu premierul și cele 60 de procente deținute de Guvern vor trece la autoritatea locală. În principiu, cam 10-15% la Consiliul Județean, 3-4% Primăria Mangalia, 3-4% Primăria Năvodari și restul la Primăria municipiului Constanța. Tot ceea ce va face profit Portul Constanța, o parte va rămâne pentru investiții, iar restul se va împărți către unitățile locale și nu va mai pleca la centru. De aici urmând să susținem gigacaloria, construcții și alte proiecte. Foarte sincer, dacă Portul este bine administrat scoate 10 milioane de euro; el nu a fost bine administrat, numai pe hârtii au fost trecute alte sume. Noi am luat în baza acelor acțiuni de 20% vreo două milioane de euro. Ar însemna anual un ajutor către Primăria municipiului Constanța de vreo 3 milioane și ceva de euro. În statele europene toate sunt la autoritățile locale", a declarat Mazăre.  


Comentează știrea

REPORTERII DE LA ZIARUL DE MAINE
11 octombrie 2012
Atac in stil mafiot si Presiuni naziste la ANR

Atac in stil mafiot si Presiuni naziste la ANR reporterii nostri au capatat acces la informatii top secret privind demiterile si sefilor ANR aflate cel mai probabil in posesia FBI intitulate fictiv de noi Raport FBI privind destabilizarea structurilor statului ANR si amenintari la adresa sigurantei nationale O.Cojocea sef serviciu Tehnic- demisie D.Coval sef serviciu resurse umane –demisie;Banita sef Juridic –demisie ;Branza P. Director General ANR demis din functie;C. Matei. Director General ANR demis din functie;E. Olteanu Director General ANR intermar inlocuit din functie;Berescu Director General ANR interimar inlocuit din functie P. Chirobocea –Sef siguranta Navigatiei demisie(pensie);N. Grosu – Sef audit demisie(pensie)Demisie In prezent se fac Demiteri mascate a in jur de 50-70 Sefi servicii si capitanii din ANR prin organigrama schimbata de 2 ori in mai putin de 19 zile: DIRECTOR DIRECTIE INAMTRICULARI;TEHNIC;JURIDIC;SIGURANTA NAVIGATIEI;SEF SERVICIU pentru IT;VTS; RESURSE UMANE;CONTABILITATE;TEHNIC;ADMINISTRATIV;SIGURANTA NAVIGATIEI –CAPITANII ZONALE;CAPITAN SEF CONSTANTA TULCEA , GIURGIU , DROBETA, GALATI, AVIZARI PRODUSE NAVALE, INSPECTII TERMINALE,BIROU SAR ,BIROU POLUARE SEF DEEPARTAMENT CAPITANII MARITIME, SEF DEEPARTAMENT CAPITANII DUNARE MARITIME SEF DEPARTAMENT CAPITANII DUNARE

Ion V.Ion
11 octombrie 2012
S-a deschis sezonul nuntilor in USL

De la nasul Victor Ponta pentru ginerele Mazare de la Constanta,legalizam o privatizare ca in povesti.Fara numar,fara numar ! Ne va fi foarte greu sa scapam de golaniile politicienilor. In politica lui,USL-ul va aplica Regula Minoritatii Majoritare cunoscuta de noi sub numele de Regula celor 7.5 milioane de romani.Asta este un fel de regula de trei simpla care spune cam asa:daca 7.5 milioane de romani au votat demiterea presedintelui Basaescu,inseamna ca 19 milioane de romani il iubesc pe Victor Ponta.

un oarecare
11 octombrie 2012
atac anr

Mai documentati-va si dupa iesiti cu stiri bomba

Răspuns la: Atac in stil mafiot si Presiuni naziste la ANR
Adăugat de : REPORTERII DE LA ZIARUL DE MAINE, 11 octombrie 2012
Atac in stil mafiot si Presiuni naziste la ANR reporterii nostri au capatat acces la informatii top secret privind demiterile si sefilor ANR...
4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Relu
6 noiembrie 2012
Pt smurd

Ai treaba multa tu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2537 secunde